Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carnet Jove de l’IVAJ sorteja 10 entrades dobles per al Saló del Còmic de València

Carnet Jove de l’IVAJ sorteja 10 entrades dobles per al Saló del Còmic de València

Les entrades permeten assistir el divendres, 28 de febrer, en Fira València a la primera jornada del Saló del Còmic.

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) sorteja entre persones titulars de Carnet Jove deu entrades dobles per a assistir al Saló del Còmic de València el divendres 28 de febrer, en Fira València.

La pròxima edició del Saló del Còmic de València es desenvolupa del 28 de febrer a l’1 de març de 2020; és un esdeveniment dinàmic i participatiu sobre còmic, sèries, jocs, videojocs i pel·lícules amb exposicions, xarrades, taules redones, tallers i sessions de signatures d’autors internacionals.

Per a aconseguir una entrada doble, les persones titulars de Carnet Jove es poden inscriure en la web consultar ací o directament en el següent enllaç: consultar ací abans del 24 de febrer a les 14 hores

L’IVAJ col·labora amb Fira València en el Saló del Còmic proporcionant entrades a preus reduïts a través dels Serveis d’Informació Juvenil (SIKH) de la Comunitat per a grups organitzats i sorteja entrades dobles a través del seu web. A més, estarà present en Territori IVAJ amb jocs, activitats i concursos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.