fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 acomiada la seua temporada de festivals m茅s exitosa despr茅s de superar la barrera dels 730.000 espectadors

Castell贸 acomiada la seua temporada de festivals m茅s exitosa despr茅s de superar la barrera dels 730.000 espectadors

La Diputaci贸 ha invertit enguany 400.000 euros per a consolidar la prov铆ncia com la capital europea de la m煤sica a l’aire lliure.

Castell贸 va abaixar dissabte passat el tel贸 de la temporada de grans festivals en la prov铆ncia amb l’煤ltima de les vuit jornades del Rototom Sunsplash. En esta edici贸 el festival de reggae celebrat a Benic脿ssim ha reunit a m茅s de 220.000 assistents situant per sobre de 730.000 la xifra de visitants que han arribat a la prov铆ncia “per a gaudir dels quatre grans macroesdeveniments musicals que ens converteixen sense cap dubte en la millor terra de festivals d’Europa”.

El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha volgut fer balan莽 d’una “reeixida temporada de macro esdeveniments musicals en la qual Castell贸 s’ha consolidat com el vertader epicentre de l’activitat musical a l’aire lliure a Europa. Aix铆 ho avalen les xifres d’espectadors despr茅s d’una temporada hist貌rica que va arrancar ja en Setmana Santa amb el SanSan Festival i que avala l’aposta d’esta administraci贸 per fer de la m煤sica una immillorable estrat猫gia de posicionament d’esta prov铆ncia 煤nica”.

No en va, des que m茅s de 50.000 assistents arribaren a Benic脿ssim el passat mes d’abril “ja s’aventurava un any de xifres r猫cord d’espectadors per a una prov铆ncia que ha sabut fer dels festivals un motiu m茅s d’orgull i una eina per a sumar bones not铆cies tur铆stiques i econ貌miques”.

Tot a莽貌 despr茅s d’un intens estiu musical que va arrancar amb el FIB congregant a m茅s de 177.000 assistents al llarg dels seus quatre dies; amb els 300.000 joves que a principis de mes es van donar cita en el recinte de concerts de l’Arenal Sound en la platja de Borriana i, finalment, els 220.000 que atrets pel Rototom Sunsplash van corroborar l’aposta d’este Govern Provincial per fer de Castell贸 l’escenari m茅s atractiu i competitiu per als grans esdeveniments musicals”.

Referent a a莽貌, cal recordar que la Diputaci贸 ha abanderat el lideratge institucional dels festivals mitjan莽ant un patrocini dels quatre macroesdeveniments musicals que se celebren en la prov铆ncia xifrat en 400.000 euros. El repartiment entre els quatre grans festivals adjudicataris dels contractes de patrocini s贸n els seg眉ents: Arenal Sound (139.150 euros), FIB (121.000 euros), Rototom Sunsplash (90.750 euros) i SanSan Festival (47.795 euros).

Leave a Reply

Your email address will not be published.