fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 acull la tercera edici贸 de la Ruta de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabores Grao’

Castell贸 acull la tercera edici贸 de la Ruta de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabores Grao’

El concurs gastron貌mic se celebra des del 27 de juliol al 16 d’agost i es podran degustar 32 tapes de 16 restaurants participants.

La Ruta de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabores Grao’ celebra des de dem脿 dilluns 27 de juliol i fins al 16 d’agost la seua tercera edici贸. Este esdeveniment gastron貌mic permetr脿 degustar una 脿mplia varietat de plats t铆pics en diversos locals del districte mar铆tim. A concret, 16 restaurants, dos m茅s que l’any anterior, serviran les seues millors tapes perqu猫 els clients voten per les seues favorites. Tots els bars aportaran dos plats, un total de 32, i almenys un d’ells haur脿 d’incloure ingredients propis de la mar. La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha presentat esta tercera edici贸 acompanyada de Jaime Sidro, l’autor de l’obra que d贸na imatge al cartell.

“Des del Patronat de Turisme apostem en ferm per l’hostaleria local com a atractiu per a incentivar el turisme i la Ruta de Tapes de la Mar 茅s exemple d’aix貌”, ha explicat Escuder. La regidora ha recordat que en este certamen es combinen els ingredients de la costa castellonenca amb les receptes innovadores de cadascun dels 16 restaurants inscrits. “Els qui s’acosten al Grau gaudiran de plats deliciosos en un entorn privilegiat i amb totes les mesures de seguretat”, ha incidit Escuder.

A ra贸 de 3,50 euros, els clients podran catar una de les tapes acompanyada d’una beguda. Amb aix貌 obtindran a m茅s un segell per al seu ‘Tapaporte Sabores’, que podran sol路licitar en qualsevol dels locals participants. En reunir segells de quatre restaurants diferents, es podr脿 votar per qualsevol de les 32 tapes indicant el n煤mero assignat a l’establiment i al plat. Cada ‘Tapaporte’ equivaldr脿 a un vot, que tamb茅 suposar脿 una participaci贸 en els sortejos de l’esdeveniment: un sopar per a dues persones i el pes del guanyador en cervesa.

Un comit茅 d’experts compost per set integrants vetlar脿 pel correcte desenvolupament i la qualitat de la Ruta de Tapes de la Mar, aportant la seua valoraci贸 en els premis que s’entregaran a l’octubre per als locals i tapes guanyadores. Aix铆 mateix, l’establiment triat pel comit茅 obtindr脿 un premi valorat en 200 euros per a comprar productes del Mercat Central de Castell贸.

Els restaurants participants s贸n: Ay Karmela, Bocater铆a Donde Mila, El Rac贸 d’Edurne, Enyoran莽a Marinera, La Manchita, La Trocha, Nou Escull, Restaurante Cafeter铆a Alemania, Restaurante Mar y Monta帽a, Restaurante Terra i Mar, El Quinto Pino, Las Tres Banderas, Restaurante Puerto Playa, Ri&Co Bistr贸, Nuevo Sales i Restaurante Club Tenis CS. Tota la informaci贸 sobre la Ruta de Tapes de la Mar est脿 disponible en la guia de l’esdeveniment, que pot obtindre’s a trav茅s de la web i les xarxes socials de Sabores Castell贸n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.