fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 adapta la visita dels Reis Mags i programa un recorregut amb cotxe per la ciutat

Castell贸 adapta la visita dels Reis Mags i programa un recorregut amb cotxe per la ciutat

El 5 de gener es faran tamb茅 espectacles infantils en tres escenaris de la ciutat, amb aforament redu茂t i reserva pr猫via.

Castell贸 adapta la visita dels Reis Mags del 5 de gener a les mesures derivades de la covid-19 i proposa un format alternatiu a la tradicional cavalcada, que portar脿 a Les seues Majestats a rec贸rrer la ciutat durant tota la jornada, seguint diversos itineraris amb l’objectiu que el m脿xim nombre de xiquets i xiquetes puguen veure a Melcior, Gaspar i Baltasar. La caravana real, de la qual formar脿 part una redu茂da comitiva formada pels Reis i els patges, anir脿 escortada per la Policia Local, arrancar脿 al Grau al mat铆 i continuar脿, durant el mat铆 i la vesprada, per la resta de la ciutat.

“Enguany hem optat per un format alternatiu, programant un recorregut dels Reis Mags per la ciutat, amb vehicles descapotables, per a poder arribar al m脿xim nombre de xiquets i xiquetes i complir amb les mesures de seguretat i protecci贸 de la salut davant la covid-19”, ha explicat el regidor de Festes, Omar Braina. “Els m茅s xicotets han estat a l’altura de les circumst脿ncies durant aquest any tan complicat i esperem que aquesta comitiva real els permeta continuar mantenint la il路lusi贸 i gaudir d’un dia tan especial per a ells”, ha explicat Braina, incidint en la necessitat de complir amb les mesures davant la covid-19 per a protegir la salut i recalcant que la programaci贸 est脿 supeditada a l’evoluci贸 de la pand猫mia a Castell贸.

L’itinerari no es dir脿 amb antel路laci贸 amb la finalitat d’evitar aglomeracions de gent, i pel mateix motiu la caravana real no es detindr脿 en cap lloc. A m茅s, es recomana que els xiquets i xiquetes saluden als Reis des de les seues cases sempre que siga possible, des de les seues finestres o balcons, contribuint aix铆 a no generar concentracions de persones al carrer. Els vehicles de la comitiva aniran amb so i il路luminats.

De manera complement脿ria al recorregut dels Reis Mags per Castell贸, des del Patronat Municipal de Festes s’han organitzat espectacles infantils que se succeiran durant tota la jornada en tres escenaris a l’aire lliure. El primer ser脿 al Grau, al mat铆, i despr茅s hi haur脿 altres dos escenaris; un en el Recinte de Fires i Mercats i un altre a l’esplanada exterior del Palau de la Festa. Hi haur脿 diverses passades al llarg del dia, amb aforament limitat, complint amb les mesures sanit脿ries davant la covid-19 i en els quals hi haur脿 control d’acc茅s, es mantindr脿 la dist脿ncia interpersonal i ser脿 obligatori l’煤s de mascareta i de gel.

Per a poder assistir a aquests espectacles 茅s obligat貌ria la reserva pr猫via de pla莽a, que es podr脿 fer a trav茅s de la p脿gina web de l’Ajuntament de Castell贸 (www.castello.es) a partir de les 9.00 hores del pr貌xim dimarts 29 de desembre. L’enlla莽 s’habilitar脿 en l’apartat de Festes. Cada reserva podr脿 ser d’un m脿xim de tres persones (un adult i dos xiquets) o un m铆nim de 2 persones (un adult i un xiquet, ja que tots els menors han d’anar acompanyats).

L’espectacle infantil del Grau, en la zona del port, ser脿 a les 10.00 hores. En el Recinte de Fires i Mercats, hi haur脿 diverses passades durant tot el dia: a les 11.30 hores, 12.30 hores, 16.30 hores, 17.30 hores, 18.30 hores i 19.30 hores. I a l’esplanada del Palau de la Festa, s’han programat a les 12.00 hores, 13.00 hores, 16.00 hores, 17.15 hores i 18.30 hores. En el moment de la reserva pr猫via, es podr脿 seleccionar l’hora i la ubicaci贸.

La programaci贸 estar脿 subjecta a l’evoluci贸 de la situaci贸 epidemiol貌gica a la ciutat de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.