fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 celebra la III Jornada Felina organitzada per Huellas Callejeras

Castell贸 celebra la III Jornada Felina organitzada per Huellas Callejeras

El regidor de Benestar Animal de l’Ajuntament de Castell贸, Ignasi Garcia, ha obert l’esdeveniment.

El regidor de Benestar Animal de l’Ajuntament de Castell贸, Ignasi Garcia, ha realitzat l’obertura de la III Jornada Felina a la capital de La Plana. Durant el cap de setmana tindran lloc les diferents activitats organitzades per Huellas Callejeras, que tindran lloc tant de forma presencial com telem脿tica i podran veure’s en diferit durant 15 dies. Garcia ha reconegut “l’encomiable tasca que fan les persones volunt脿ries pel benestar dels nostres companys de vida i de la nostra ciutat en general”.

En eixe sentit, el motiu de les jornades 茅s donar visibilitat a les col貌nies felines i tot all貌 que les rodeja. Per a l’ocasi贸, l’associaci贸 ha convidat a ponents ‘conscienciats i sensibilitzats’. Garcia ha explicat que “es tracta de persones que ens aproparan coneixements, experi猫ncies i consells per aprendre a respectar i protegir als gats”. Per aquest motiu “茅s important recon猫ixer el temps de voluntariat invertit per desenes de persones de Castell贸” ha assenyalat Garcia.

Entre els objectius que tractaran durant les jornades, estan compartint experi猫ncies on s’aplica el C.E.R. (Captura, Esterilitzaci贸, Retorn al seu lloc d’origen) com a 煤nic m猫tode, 猫tic i efica莽 de control de col貌nies felines. En eixe sentit, l’脌rea encap莽alada per Ignasi Garcia ha multiplicat per 10 el pressupost per implementar el citat m猫tode. Tamb茅 est脿 previst con猫ixer als gats que conviuen amb nosaltres en els nostres municipis (ciutats, pobles, urbanitzacions, etc…) per a poder millorar la seua qualitat de vida i benestar.

Huellas Callejeras vol, tamb茅, conscienciar, sensibilitzar i promoure la participaci贸 ciutadana en la cura i protecci贸 de les col貌nies felines urbanes posant en marxa el CER. Per a tal cosa, es tractaran temes com la gesti贸 猫tica, efica莽 i integral de la col貌nia felina o com fer un pla control poblacional de gats. Huellas Callejeras explicar脿 assoliments i 猫xits aplicant el m猫tode CER. L’associaci贸, junt amb els diferents ponents, donar脿 consells i orientaci贸 per a posar en marxa el CER. Tamb茅 es pret茅n aprendre a identificar patologies en gats de col貌nia o q眉estions sobre nutrici贸 adequada i salut felina. Finalment, Huellas Callejeras exposar脿 com fer una correcta neteja i control amb antiparasitari natural (Terres de Diatomees) i realitzar脿 un taller de captura. Les persones interessades en assistir poden inscriure’s a l’enlla莽:聽https://bit.ly/3zUCpba

Leave a Reply

Your email address will not be published.