fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 celebra Santa Cec铆lia amb un gran concert de quatre societats musicals el proper dissabte

Castell贸 celebra Santa Cec铆lia amb un gran concert de quatre societats musicals el proper dissabte

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha organitzat una actuaci贸 conjunta de l’Associaci贸 Cultural Cast脿lia, la Uni贸 Musical del Grau, la Uni贸 Musical Mestre Gargori i l’Associaci贸 Cultural Banda UJI.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell贸 celebrar脿 Santa Cec铆lia aquest cap de setmana amb un gran esdeveniment que oferir脿 quatre concerts en el mateix acte de quatre societats musicals de la ciutat. La cita ser脿 aquest dissabte a les 18.30 a la pla莽a Major i est脿 oberta a tota la ciutadania amant de la m煤sica de banda.

El concert aplegar脿 les actuacions de l’Associaci贸 Cultural Cast脿lia, la Uni贸 Musical del Grau, la Uni贸 Musical Mestre Gargori i l’Associaci贸 Cultural Banda UJI, quatre de les societats art铆stiques referents de la ciutat que retran homenatge a la patrona dels m煤sics. La finalitat dels concerts, segons ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castell贸, Ver貌nica Ruiz, 茅s “a banda de celebrar el dia de la patrona dels m煤sics, oferir un concert en el qual es demostre la qualitat de la m煤sica que produeixen totes les formacions de Castell贸”.

Des de l’Ajuntament es vol mostrar al p煤blic el bon estat de salut del que gaudeixen les diferents formacions, que treballen intensament per fer gala d’una de les senyes d’identitat del Pa铆s Valenci脿 com ho s贸n les bandes de m煤sica. “Aquesta regidoria considera que cal potenciar les bandes de m煤sica i qualsevol altra formaci贸 que treballe per difondre la nostra m煤sica i les nostres tradicions tant a la nostra ciutat com a qualsevol territori”, ha concl貌s la regidora Ver貌nica Ruiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.