fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 celebrar脿 el Dia Mundial de les Ciutats amb una gimcana i un mural

Castell贸 celebrar脿 el Dia Mundial de les Ciutats amb una gimcana i un mural

L鈥檃ctivitat, que anir脿 destinada al p煤blic familiar, es realitzar脿 el dissabte 30 d鈥檕ctubre al Parc Ribalta i tindr脿 una duraci贸 aproximada de 3 hores.

L鈥橝juntament de Castell贸, a trav茅s de la campanya Celebrem amb la natura, celebrar脿 el Dia Mundial de les Ciutats. La campanya 鈥楥elebrem amb la natura鈥 t茅 l鈥檕bjectiu de posar en valor el nostre patrimoni natural i gaudir dels espais p煤blics i de la ciutat.

L鈥檃ctivitat tindr脿 lloc el mat铆 del dissabte 30 d鈥檕ctubre al Parc Ribalta de la localitat i anir脿 destinada al p煤blic familiar. La campanya educativa tindr脿 una duraci贸 aproximada d鈥檜nes 3 hores. 

Durant el mat铆, es realitzar脿 una xerrada explicativa sobre com aconseguir crear entre totes i tots una ciutat verda i sostenible. Les ciutats verdes es caracteritzen per ajudar a la conservaci贸 del medi ambient i per tenir habitants que respecten els valors universals i reben una educaci贸 ambiental.

A continuaci贸, els m茅s menuts podran gaudir d鈥檜na gimcana urbana en la que hauran d鈥檃conseguir unes pistes necess脿ries per a crear el mural d鈥檜na ciutat sostenible. Les fam铆lies ajudaran els menuts aportant propostes i idees per a aconseguir crear el mural d鈥檜na 鈥淐astell贸 ideal鈥. 

Per a m茅s informaci贸 sobre l鈥檃ctivitat i inscripcions, entrar al web http://www.naturacastello.es o telefonar al 611 496 058. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.