fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 a Escena repr猫n la programaci贸 amb un total de 16 obres fins el proper 4 de juny

Castell贸 a Escena repr猫n la programaci贸 amb un total de 16 obres fins el proper 4 de juny

La regidoria de Cultura conjuga la varietat amb noves apostes per tal de consolidar un cartell per a tots els p煤blics.

El cicle Castell贸 a Escena torna aquest dissabte amb una programaci贸 que oferir脿 un total de 16 obres i que s’allargar脿 fins el proper 4 de juny. Aix铆 ho ha anunciat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, que ha previst una programaci贸 d’obres variades, amb una companyia nova i pensades per a tots els p煤blics. Les representacions es duran a terme els caps de setmana en passis els dissabtes a les 20.00 hores i els diumenges a les 19.00 hores. Com sempre, ser脿 el teatre Raval l’espai que acollir脿 els espectacles.

El tret de sortida el donar脿 aquest cap de setmana la representaci贸 ‘T’he agafat, Caputxeta!’ de la companyia Entre Bastidores, una proposta que far脿 gaudir tant als m茅s xicotets i xicotetes com a p煤blic adult. Aquesta ser脿 la representaci贸 de dissabte i es tracta d’una obra en la que la narraci贸 es va creuant amb diversos personatges d’altres contes com el llop, Frankenstein o els tres porquets per tal d’oferir una hist貌ria innovadora i amb m煤ltiples perspectives. Segons la regidora de Cultura, Ver貌nica Ruiz, “l’inici del cicle no podia ser millor perqu猫 comptarem amb una representaci贸 divertida, original, per a p煤blic infantil i adult i, a m茅s, amb molts personatges, una amalgama de factors molt a tindre en compte en el panorama art铆stic actual”.

Per al torn de diumenge dia 27 i per part de la mateixa companyia, Castell贸 a Escena oferir脿 ‘La princesa avorrida’, una hist貌ria que relativitza la relaci贸 entre la felicitat i els b茅ns materials en tant que narra les perip猫cies d’una princesa que sempre s’avorreix tot i tindre quatre palaus, sis cavalls, set piscines, vuit cotxes i una habitaci贸 plena de joguets. “Considerem que el teatre 茅s una eina molt recomanable per, a m茅s de promoure la cultura, inculcar valors a tot el p煤blic, objectiu que assolirem amb aquesta representaci贸”, ha assegurat Ruiz.

Despr茅s de la atrevida proposta d’aquest cap de setmana ser脿 el torn de la representaci贸 d’El s脿tir de Morella’, de la companyia Baladre, durant els dies 3 i 4 de desembre. Ja en el mes de gener, la companyia Taronger representar脿 ‘Enemistarte’ els dies 14 i 15. L’obra 茅s una com猫dia amb tres personatges d’una complexitat insospitada que, a poc a poc, es van revelant per a explorar la profunditat de les relacions humanes. El cap de setmana seg眉ent, dies 21 i 22, el cicle comptar脿 amb la proposta ‘Quina lluna de mel’, de la companyia L’Armelar.

En la programaci贸 del darrer cap de setmana de gener trobarem la principal novetat d’enguany a Castell贸 a Escena: l’obra ‘Assatjant Ub煤’, de la companyia Els Ub煤s. La hist貌ria aborda una s脿tira incisiva contra l’ambici贸 de poder, una semblan莽a m茅s que casual amb la realitat pol铆tica del moment. Al febrer arribar脿 la creaci贸 ‘Nosotras, ellas y el duende’, de la companyia Escenatrama, que ser脿 els dies 4 i 5. Per al cap de setmana del 18 i 19, la companyia Maset de Frater convidar脿 el p煤blic a divertir-se amb ‘D茅jate seducir’.

El cap de setmana seg眉ent, els dies 25 i 26, els Amigos del Teatro oferiran ‘El trastero. La companyia Brau Blocau protagonitzaran la programaci贸 de dissabte 4 i diumenge 5 de mar莽 amb ‘Divorciadas, evang茅licas y vegetarianas’ i ‘Pareja abierta’. A l’abril, els dies 1 i 2 Castell贸 a Escena oferir脿 ‘La import脿ncia de ser Frank’, amb la companyia L’Enfilat. La seg眉ent sessi贸, els dies 8 i 9, la companyia Fadrell aterrar脿 al Raval amb l’obra ‘La tia de Carlos’. Al maig el cicle comptar脿 amb ‘La huella’ d’Espiral de Teatre els dies 6 i 7, i ‘Historia de una escalera’ d’El Cresol els dies 27 i 28. La darrera representaci贸 ser脿 el diumenge 4 de juny amb ‘Ni amos, ni criats’, de Tragapinyols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.