fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló fomenta la creativitat dels joves amb una nova convocatòria de concursos

Castelló fomenta la creativitat dels joves amb una nova convocatòria de concursos

Un certamen de vídeos i un altre de disseny se sumen als de relats curts, pintura, fotografia i disseny del cartell del Carnestoltes del Grau.

L’Ajuntament de Castelló llança una nova convocatòria de concursos amb dues propostes noves, el certamen de vídeos i el de disseny i customització, que se sumen als de relats curts, pintura, fotografia i disseny del cartell del Carnestoltes del Grau que ja s’han celebrat en anys anteriors. “Amb estos concursos busquem fomentar la creativitat i la participació dels joves, proposant-los diverses fórmules per a desenvolupar les seues capacitats creatives” ha explicat el regidor de Joventut, Jorge Ribes.

Per primera vegada, es llança el concurs de vídeos gravats amb telèfon intel·ligent o tauleta, que hauran de ser originals i inèdits i amb l’estiu 2020 com a temàtica. Els treballs han de presentar-se en format mp4, estar gravats en posició horitzontal, no superar els 50 MB de capacitat i tindre una duració màxima de 25 segons. Hi ha tres premis, de 250 euros, 150 euros i 100 euros, per al primer, segon i tercer classificat, respectivament, i es poden presentar persones d’entre 12 i 30 anys.

I també és nou el certamen de disseny i customització, al qual es poden presentar peces originals i inèdites, de temàtica lliure, podent utilitzar qualsevol peça tèxtil, calçat o complement. S’hauran d’aportar un mínim de tres fotografies de la peça ja confeccionada des de diferents perspectives, en format pdf o jpg i sense cap senyal identificatiu de l’autor/a. El millor disseny guanyarà 350 euros, el segon 150 euros, i el tercer, 100 euros. Poden participar joves d’entre 12 i 30 anys.

Respecte al concurs de relats curts, celebrarà la XIV edició i inclou un premi d’Igualtat, al qual poden optar joves d’entre 12 i 30 anys i està dotat amb 500 euros. Hi ha categories de 12-17 anys (premi de 350 euros) i de 18-30 anys (premi de 700 euros), en castellà i valencià. Els treballs han de ser originals i inèdits, de temàtica lliure i tindre una extensió mínima de cinc folis i màxima de 10. Sense signatura de l’autor/a.

El de pintura, convoca la seua XV edició, amb premi per a la categoria de 12-17 anys (500 euros) i de 18-30 anys (1.500 euros). Les pintures han de ser originals i inèdites i de temàtica lliure i es pot utilitzar qualsevol tècnica.

El concurs de fotografia convoca la XVIII edició, amb premis de 300, 200 i 100 euros per a la primera, segona i tercera millor instantània. Poden concórrer persones amb edats entre 12 i 30 anys i s’admet qualsevol tècnica de laboratori o procediment digital en color o blanc i negre, en imatges inèdites i originals, amb temàtica lliure.

La Regidoria de Joventut convoca també la XXIV edició del concurs del cartell del Carnestoltes del Grau, per al 2021, dotat amb un premi de 700 euros. Poden participar joves entre 18 i 30 anys. Els treballs presentats han de ser originals, inèdits i de temàtica lliure.

Les bases completes de tots els concursos es publicaran en els pròxims dies tant en l’apartat de Joventut de la pàgina web de l’Ajuntament (www.castello.es) com en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), i en les mateixes s’especificaran els terminis i la fórmula de presentació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.