fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 organitza al juliol i agost activitats divulgatives per donar a con猫ixer les aus aut貌ctones del terme

Castell贸 organitza al juliol i agost activitats divulgatives per donar a con猫ixer les aus aut貌ctones del terme

Transici贸 Ecol貌gica col路labora amb el Grup Au d’Ornitologia en jornades d’anellament que comencen aquest divendres en Rafalafena.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 col路labora amb el Grup Au d’Ornitologia en l’organitzaci贸 al juliol i agost d’activitats ambientals divulgatives que tenen l’objecte de refor莽ar el coneixement ciutad脿 de les aus aut貌ctones de la ciutat. Les jornades es desenvolupen cada divendres en diferents en parcs o espais verds del terme i arrancaran aquest 9 de juliol en Rafalafena.

“Aquesta nova activitat servir脿 per a implicar la ciutadania en la cura de les nostres aus i en seguint refor莽ant el coneixement de la riquesa natural que disposem a Castell贸. Es duran a terme anellaments cient铆fics i cens d’ocells “, ha explicat el regidor de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro.

El Grup Au d’Ornitologia portar脿 cap, d’una banda, un cens d’aus amb identificaci贸 visual i auditiva, i en segon lloc, un anellament cient铆fic pel qual a diferents ocells de la zona se’ls pren mesures corporals i biom猫triques i se’ls allibera de manera immediata.

Els equips estaran instal路lats des de les 08.00 a les 11 hores els divendres de juliol i agost. El 9 de juliol tindr脿 lloc al parc Rafalafena, el 16 en la Estaci贸 d’Esfor莽 Constant de la Partida Canet (prop de la rotonda dels Cavalls); el 23 al parc M猫rida, i el 30 al parc Carmen Albert del Raval Universitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.