fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló organitza al juliol i agost activitats divulgatives per donar a conèixer les aus autòctones del terme

Castelló organitza al juliol i agost activitats divulgatives per donar a conèixer les aus autòctones del terme

Transició Ecològica col·labora amb el Grup Au d’Ornitologia en jornades d’anellament que comencen aquest divendres en Rafalafena.

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló col·labora amb el Grup Au d’Ornitologia en l’organització al juliol i agost d’activitats ambientals divulgatives que tenen l’objecte de reforçar el coneixement ciutadà de les aus autòctones de la ciutat. Les jornades es desenvolupen cada divendres en diferents en parcs o espais verds del terme i arrancaran aquest 9 de juliol en Rafalafena.

“Aquesta nova activitat servirà per a implicar la ciutadania en la cura de les nostres aus i en seguint reforçant el coneixement de la riquesa natural que disposem a Castelló. Es duran a terme anellaments científics i cens d’ocells “, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El Grup Au d’Ornitologia portarà cap, d’una banda, un cens d’aus amb identificació visual i auditiva, i en segon lloc, un anellament científic pel qual a diferents ocells de la zona se’ls pren mesures corporals i biomètriques i se’ls allibera de manera immediata.

Els equips estaran instal·lats des de les 08.00 a les 11 hores els divendres de juliol i agost. El 9 de juliol tindrà lloc al parc Rafalafena, el 16 en la Estació d’Esforç Constant de la Partida Canet (prop de la rotonda dels Cavalls); el 23 al parc Mèrida, i el 30 al parc Carmen Albert del Raval Universitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.