fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló preveu aconseguir els 2.000 participants en la XXIX edició de la Sant Silvestre

Castelló preveu aconseguir els 2.000 participants en la XXIX edició de la Sant Silvestre

La popular carrera discorrerà pels principals carrers de la ciutat el 31 de desembre a les 18 hores.

Castelló acollirà el pròxim 31 de desembre la XXIX edició de la carrera popular de la Sant Silvestre. El tradicional esdeveniment esportiu començarà a les 18 hores, moment a partir del qual els participants recorreran els principals carrers de la ciutat. En concret, el recorregut de 5 quilòmetres partirà de l’andana central del Parc Ribalta i finalitzarà en l’avinguda Rei Don Jaime.

Omar Braina, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, ha instat als castellonencs a inscriure’s en la prova. “És una cursa molt divertida, ideal per a córrer en família o amb amics i entretindre’s de manera saludable”, ha valorat. L’edil ha recordat que es tracta d’un esdeveniment apte per a totes les edats i amb un traçat pensat perquè qualsevol, siga com siga la seua experiència com a corredor, puga gaudir de la Sant Silvestre.

L’organització ha previst la inscripció d’al voltant de 2.000 persones donat el caràcter popular de la prova. Per a tots ells s’ha concebut un circuit de 5.000 metres pensat per a evitar aglomeracions tant en l’eixida com en l’arribada. Així es garanteix la seguretat dels participants i l’agilitat de la carrera, al que també contribuiran els serveis d’atenció i el personal de suport.

El recorregut de la prova estarà compost pels següents punts: Parc Ribalta, plaça Independència, carrer Saragossa, avinguda Rei Don Jaume, plaça Clavé, carrer Enmig, Porta del Sol, carrer Trinitat, carrer Jover, carrer Herrero, plaça de la Pau, carrer Major, plaça Mª Agustina, carrer Governador, carrer Tenerías, carrer Peníscola, carrer Rafalafena, plaça Mª Agustina, carrer Caputxins, carrer Estatut, carrer Sant Roc, carrer Sant Félix, plaça Clavé i Rei Don Jaume (meta al costat del carrer Dolores).

Les inscripcions continuen obertes i aquells que desitgen participar en la Sant Silvestre poden fer-ho a través de les principals botigues de running de Castelló: Atmosfera Sport, Urban Running, Décimas, Free Run i en la planta d’esports de El Corte Inglés. Així mateix, el registre pot efectuar-se per internet en les webs habilitades: www.runnershome.es i www.urbanrunningcastellon.com. Tots els corredors amb dorsal rebran obsequis i records com una samarreta commemorativa i torró.

Leave a Reply

Your email address will not be published.