fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 programa quasi 100 activitats d’oci i formaci贸 en el primer semestre de 2017

Castell贸 programa quasi 100 activitats d’oci i formaci贸 en el primer semestre de 2017

El regidor Jose Luis L贸pez destaca la gran acceptaci贸 de les ‘music boxes’ d’assaig, els cursos d’inform脿tica i la #Rutacatorze35.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell贸, liderada per l’edil Jose Luis L贸pez, t茅 programades gaireb茅 100 activitats d’oci i formaci贸 per a joves en el primer semestre de 2017. Aix铆, durant els tres primers mesos de l’any “castellonencs de totes les edats podran participar en activitats d’脿mbit m煤sical, inform脿tica, esport, ball o videojocs”, ha explicat L贸pez. Accions novedoses com el Mercat d’Intercanvi Musical i Actuacions que es va celebrar ahir a la la莽a de la Muralla Liberal de 10:00 a 15:00 amb les actuacions de Gema Elagua, Steel and Silk i Santi Huguet.

Des de Joventut destaquen la gran acceptaci贸 i demanda que estan tenint els ‘music boxes’ o locals d’assaig per als m煤sics de Castell贸. “Una manera de potenciar la m煤sica local 茅s facilitar aquests llocs d’assaig a joves m煤sics amb talent”, explica el regidor L贸pez. Quant a activitats d’aquest 脿mbit, hi haur脿 una masterclass de piano, guitarra i d’escriptura de lletres de can莽ons i fins i tot una assessoria musical. “A banda d’aquestes, farem tres activitats musicals m茅s, per貌 les anirem desvelant quan ja estiguen concretats els detalls de l’organitzaci贸”, comenta l’edil.

Els cursos d’inform脿tica tamb茅 s贸n una prioritat per a la Regidoria de Joventut, ja que la demanda de joves que busquen cursos sobre xarxes socials, programaci贸 o disseny web est脿 en al莽a. A m茅s, cal destacar que les classes “van dirigides tant a joves com a majors, tenim diversos nivells perqu猫 creiem que tothom ha d’aprendre coneixements d’inform脿tica i tecnologia”, explica el regidor de Joventut. En total, proposen 20 cursos online i 15 presencials que es realitzaran al Centre Urban i en el Casal Jove.

Finalment, una de les programacions m茅s importants d’aquest semestre 茅s la #Rutacatorze35, que compta amb unes 60 activitats d’脿mbits tan variats com l’esport, ball, videojocs, aplicacions m貌bils, tallers de cuina, etc.

Des de Joventut animen als joves a ser protagonistes d’aquesta agenda tan variada i es posen a la disposici贸 de tots els castellonencs per oferir-los m茅s informaci贸 a trav茅s de la p脿gina web joventud.castello.es o de les p脿gines de Facebook i Twitter ‘csesjuventud’. A m茅s, el regidor Jose Luis L贸pez anima als joves a que s’apunten al servei de novetats enviant un correu a oficinasinformacionjuvenil@castello.es amb l’assumpte “Alta novetats de joventut” i amb les dades de l’interessat en el correu.

L’agenda d’aquest trimestre es pot descarregar en aquest enlla莽 (nom茅s existeix versi贸 en valenci脿): http://www.castello.es/juventud/agenda_jove.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.