Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló programa quasi 100 activitats d’oci i formació en el primer semestre de 2017

Castelló programa quasi 100 activitats d’oci i formació en el primer semestre de 2017

El regidor Jose Luis López destaca la gran acceptació de les ‘music boxes’ d’assaig, els cursos d’informàtica i la #Rutacatorze35.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, liderada per l’edil Jose Luis López, té programades gairebé 100 activitats d’oci i formació per a joves en el primer semestre de 2017. Així, durant els tres primers mesos de l’any “castellonencs de totes les edats podran participar en activitats d’àmbit músical, informàtica, esport, ball o videojocs”, ha explicat López. Accions novedoses com el Mercat d’Intercanvi Musical i Actuacions que es va celebrar ahir a la laça de la Muralla Liberal de 10:00 a 15:00 amb les actuacions de Gema Elagua, Steel and Silk i Santi Huguet.

Des de Joventut destaquen la gran acceptació i demanda que estan tenint els ‘music boxes’ o locals d’assaig per als músics de Castelló. “Una manera de potenciar la música local és facilitar aquests llocs d’assaig a joves músics amb talent”, explica el regidor López. Quant a activitats d’aquest àmbit, hi haurà una masterclass de piano, guitarra i d’escriptura de lletres de cançons i fins i tot una assessoria musical. “A banda d’aquestes, farem tres activitats musicals més, però les anirem desvelant quan ja estiguen concretats els detalls de l’organització”, comenta l’edil.

Els cursos d’informàtica també són una prioritat per a la Regidoria de Joventut, ja que la demanda de joves que busquen cursos sobre xarxes socials, programació o disseny web està en alça. A més, cal destacar que les classes “van dirigides tant a joves com a majors, tenim diversos nivells perquè creiem que tothom ha d’aprendre coneixements d’informàtica i tecnologia”, explica el regidor de Joventut. En total, proposen 20 cursos online i 15 presencials que es realitzaran al Centre Urban i en el Casal Jove.

Finalment, una de les programacions més importants d’aquest semestre és la #Rutacatorze35, que compta amb unes 60 activitats d’àmbits tan variats com l’esport, ball, videojocs, aplicacions mòbils, tallers de cuina, etc.

Des de Joventut animen als joves a ser protagonistes d’aquesta agenda tan variada i es posen a la disposició de tots els castellonencs per oferir-los més informació a través de la pàgina web joventud.castello.es o de les pàgines de Facebook i Twitter ‘csesjuventud’. A més, el regidor Jose Luis López anima als joves a que s’apunten al servei de novetats enviant un correu a oficinasinformacionjuvenil@castello.es amb l’assumpte “Alta novetats de joventut” i amb les dades de l’interessat en el correu.

L’agenda d’aquest trimestre es pot descarregar en aquest enllaç (només existeix versió en valencià): http://www.castello.es/juventud/agenda_jove.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.