fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 promou la solidaritat nadalenca amb el primer Betlem vivent ben猫fic el 18 de desembre

Castell贸 promou la solidaritat nadalenca amb el primer Betlem vivent ben猫fic el 18 de desembre

La regidora Sara Us贸 anima tamb茅 als menuts de la ciutat a lliurar la seua carta als Reis Mags al Carter Real el dia 16.

L’Ajuntament de Castell贸, juntament amb l’Associaci贸 d’Artistes Gaiaters, han organitzat el primer Betlem vivent ben猫fic, el qual es celebrar脿 el 18 de desembre de 10 a 14 hores al parc Ribalta. La Regidora de Festes, Sara Us贸, ha explicat que “tot el qui s’acoste podr脿 donar joguines i aliments, els quals es destinaran a la Creu Roja”. A m茅s, l’edil tamb茅 ha animat als menuts a lliurar la seua carta als Reis Mags al Carter Real el dia 16 de desembre.

En el Betlem vivent ben猫fic participaran 51 persones de diferents associacions, colles i gaiates. Segons Vanessa P茅rez, una de les artistes gaiateres, “es tracta d’oferir una cosa diferent a la gent de Castell贸, que vegen que no solament fem gaiates”. Aix铆 mateix, si el temps no acompany茅s, la representaci贸 es traslladaria a l’antic recinte de la P猫rgola.

Quant a l’acte de recepci贸 de cartes al Carter Real, organitzada pel Patronat de Festes i la Junta de Festes, cal destacar que es realitzar脿 tant a Castell贸 ciutat com al Grau.

En el cas de Castell贸, l’acte comen莽ar脿 a les 19 hores, despr茅s del concert de nadales de la Banda Municipal de Castell贸 a la Pla莽a Major. Aix铆, el Carter Real i els seus acompanyants seran rebuts per la Reina i Cort Infantil, Madrines i Presidents Infantils de les 19 gaiates. Segons la regidora de Festes, Sara Us贸, “el Carter Reial es marxar脿 quan tots els xiquets hagen lliurat la seua carta amb els seus millors desitjos. A m茅s, els que pugen tindran regals”.

La recepci贸 de cartes en el Grau comen莽ar脿 a les 18 hores en la Tinen莽a d’Alcaldia, on arribaran el Carter Real i els acompanyants. Durant el recorregut que realitzen abans comptaran amb acompanyament musical i repartiran caramels als menuts i regals als qui entreguen la seua carta. La Reina i Cort Infantil del Grau tamb茅 rebran al carter dels Reis Mags.

Leave a Reply

Your email address will not be published.