fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló rep a la delegació de Châtellerault per a celebrar el 30 aniversari del seu agermanament

Castelló rep a la delegació de Châtellerault per a celebrar el 30 aniversari del seu agermanament

L’Ajuntament de Castelló ha celebrat aquesta vesprada el 30 aniversari del seu agermanament amb la ciutat francesa de Châtellerault amb un acte oficial en el qual han sigut rebuts per l’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d’Agermanaments i Relacions Institucionals, Enric Porcar.

El regidor, que ha esperat a la delegació francesa a les portes del consistori, els ha acompanyat al despatx d’alcaldia, on han saludat a l’alcaldessa, han signat el llibre d’honor i han realitzat l’intercanvi de regals institucionals.

Després de l’acte oficial, han sigut rebuts per grups folklòrics de música i dansa per a acompanyar-los fins al Museu Etnològic on han pogut visitar l’exposició ‘30 anys de germanor’, una col·lecció fotogràfica que repassa la relació entre ambdues ciutats i que pertany al fons documental de l’Associació Amics de Châtellerault.

Durant el dia de demà la delegació francesa podrà visitar el Fadrí, la Basílica de Lledó, Sant Roc de Canet, l’ermita de la Magdalena i el Castell Vell. A la vesprada visitaran les platges de Castelló, el passeig de la Zona Marítima i el Port del Grau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.