fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 rep un premi nacional per la bona gesti贸 municipal en favor de la diversitat religiosa

Castell贸 rep un premi nacional per la bona gesti贸 municipal en favor de la diversitat religiosa

El regidor de Benestar Social que aquest 猫xit 茅s fruit de treball de la Mesa Interreligiosa en la promoci贸 de la toler脿ncia i el respecte

L’Ajuntament de Castell贸 ha sigut premiat a nivell nacional per la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies (FEMP) per la seua magn铆fica gesti贸 municipal en favor de la diversitat religiosa, concretament en la categoria de coneixement, reconeixement i participaci贸 de les minories religioses. El guard贸 茅s una distinci贸 a la labor realitzada des de la Mesa Interreligiosa de Castell贸, refor莽ada per la regidoria de Benestar Social des que l’脿rea est脿 dirigida per Jos茅 Luis L贸pez.

L’edil ha manifestat el seu suport a la labor que realitza per esta entitat i ha destacat que “s’est脿 aconseguint l’objectiu de mostrar el pluralisme religi贸s que existeix en la nostra ciutat col路laborant entre les diferents confessions per a afavorir el coneixement de cadascuna d’elles i potenciar les actituds de toler脿ncia cap a les persones, tant amb creences religioses com sense elles”.

En l’actualitat, en la Mesa Interreligiosa estan representades quatre de les cinc religions reconegudes a nivell mundial, com s贸n el cristianisme, l’islam, el judaisme i l’hindu铆sme. Aquestes quatre religions es manifesten a Castell贸 en 25 confessions religioses, 23 de les quals formen part de la Mesa Interreligiosa.

L贸pez ha destacat que a trav茅s de l’entitat “s贸n moltes les persones que treballen per fer possible aqueixa cohabitaci贸 entre religions des de la igualtat, el respecte i la realitzaci贸 de projectes en conjunt, tals com a reunions, tallers, concerts o jornades de conviv猫ncia, i aquesta labor est脿 sent un 猫xit de tots”.

Amb motiu del premi de la FEMP, la regidoria de Benestar Social, juntament amb la Mesa Interreligiosa, prepara un acte formal que tindr脿 lloc en els pr貌xims dies amb l’objectiu de donar a con猫ixer als integrants i capdavanters religiosos a Castell贸 la concessi贸 d’aquest guard贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.