fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló reprèn les visites guiades a la llotja impulsades des de Gent Gran

Castelló reprèn les visites guiades a la llotja impulsades des de Gent Gran

L’activitat, amb la que es pretén posar en valor el patrimoni natural de la mar i del peix fresc del Grau, serà gratuïta i es podrà sol·licitar enviant un correu a les associacions.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran i amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors Sant Pere del Grau, ha posat en marxa el nou programa de visites guiades a la llotja, amb l’objectiu de donar a conéixer el port pesquer i el peix fresc del Grau. 

La regidora de Gent gran, Isabel Granero, va assistit a la primera de les visites que va tindre lloc la passada setmana, posant en valor la campanya “que suposa reprendre les activitats dirigides a les associacions de majors potenciant el nostre patrimoni natural, la mar i el producte de proximitat”. 

L’activitat permet visitar la llotja, presenciar una subhasta de peix i accedir al Museu de la Mar. S’han programat 34 visites entre els mesos d’octubre i novembre; els dimarts, dimecres i dijous a partir de les 16.00 hores. 

Les visites són gratuïtes i es poden sol·licitar a través de les associacions enviant un correu a oficinadelmayor@castello.es. Aquest programa es ve desenvolupant des de 2019 i ja ha comptat amb la participació de més de 2.000 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.