fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comen莽a a rodar la novena edici贸 dels Premis al Comer莽 Local de Benicarl贸

Comen莽a a rodar la novena edici贸 dels Premis al Comer莽 Local de Benicarl贸

La Regidoria de Comer莽 i Turisme de l’Ajuntament de Benicarl贸 ha convocat els Premis al Comer莽 2016, amb l’objectiu de promoure la qualitat de l’empresa comercial, i tamb茅 com a reconeixement a l’activitat empresarial desenvolupada en el sector comercial 0 de serveis. Les candidatures es poden presentar fins al 24 d’octubre.

Un any m茅s, la Regidoria de Comer莽 i Turisme vol fer visible la seua aposta pel comer莽 de Benicarl贸 convocant els Premis al Comer莽 Local, una iniciativa que ja fa vuit anys que es va posar en marxa i que t茅 la voluntat de promoure i potenciar la qualitat de les empreses comercials. Els premis tenen un car脿cter honor铆fic i consisteixen en una distinci贸 i un trofeu atorgats per l’Ajuntament de Benicarl贸. Segons s’estableix en les bases publicades, podran optar als premis les xicotetes i mitjanes empreses vinculades a l’activitat comercial 0 de serveis, que compten amb un o m茅s establiments a la ciutat de Benicarl贸.

Els premis s’engloben en quatre categories diferents: Premi a la Traject貌ria Empresarial (com a reconeixement a una empresa amb una antiguitat major de 50 anys, sense haver canviat de titular m茅s enll脿 de la successi贸 familiar); Premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial (en reconeixement a empreses que destaquen per la seua activa col路laboraci贸 i implicaci贸 amb la societat local); Premi a la Qualitat Comercial (destinat a recon猫ixer l’esfor莽 de tots els establiments que hagen dut a terme la implantaci贸 d’un sistema de qualitat certificat; i finalment, Premi a la Innovaci贸, Renovaci贸 i Imatge Comercial (per a recon猫ixer l’esfor莽, treball i inversi贸 d’aquells empresaris que han dut a terme millores i reformes dels seus establiments en els 煤ltims 3 anys).

Les candidatures per a les diferents categories es poden presentar fins al 24 d’octubre.

Recordem que els guanyadors de l’any passat van ser Restaurant Chuanet, Hotel Rosi i Restaurant Neptuno en la categoria de Qualitat Comercial; Automotive en l’apartat d’Innovaci贸, Renovaci贸 i Imatge Comercial; Restaurant Chuanet en la categoria de Traject貌ria Empresarial; i Trazos Tatoo en l’apartat de Solidaritat i Responsabilitat Social Empresarial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.