fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

‘Con Mucho Gusto’ arriba a Sagunt per a rememorar cançons atemporals de la música espanyola

‘Con Mucho Gusto’ arriba a Sagunt per a rememorar cançons atemporals de la música espanyola

És un homenatge a la música d’Ana Belén, Miguel Ríos, Víctor Manuel i Joan Manuel Serrat, quatre grans que van delectar el panorama espanyol fa 25 anys amb la seua música.

El departament de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de Sagunt ha programat per a demà, dissabte 17 de juliol, l’espectacle Con Mucho Gusto. Emmarcat dins del festival Estiu a la Fresca, es tracta d’un homenatge a la música espanyola d’Ana Belén, Miguel Ríos, Víctor Manuel i Joan Manuel Serrat, quatre grans que ens van delectar fa 25 anys amb la seu gira El gusto es nuestro i que ara la companyia Tribu Project ho rememora amb un tribut a estos artistes.

Amb este espectacle musical, per a tots els públics, els assistents podran recordar cançons totalment atemporals que han emocionat a tres generacions. Cançons molt conegudes com Sólo le pido a Dios, El blues del autobús, Bienvenidos, Mediterráneo, Contamíname, Santa Lucía, La Muralla, i moltes altres, que no deixaran indiferents els espectadors.

L’espectacle és a l’aire lliure, tindrà lloc en la plaça Cronista Chabret de Sagunt a les 23.00 hores, i té una duració aproximada de 90 minuts. L’entrada és gratuïta i es pot obtindre accedint al següent enllaç servientradas.com. Hi ha un màxim de 4 entrades per persona registrada.

Es prendran per part de l’organització totes les mesures sanitàries de prevenció enfront de la Covid-19. Així mateix, el públic assistent ha de complir igualment amb les mesures de prevenció, amb les següents condicions: ús obligatori de màscara, gel hidroalcohòlic a l’entrada, no fumar, vapear, menjar o beure (a excepció d’aigua), estar asseguts en els seus seients i mantindre la distància de seguretat entre no convivents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.