fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Concurs de paelles per a penyes de les festes de la Mare de D茅u de Gr脿cia de Vila-real

Concurs de paelles per a penyes de les festes de la Mare de D茅u de Gr脿cia de Vila-real

Al voltant de 2.000 persones han participat en un dels actes m茅s multitudinaris de les festes de la Mare de D茅u de Gr脿cia.

L’avinguda la Mur脿 ha acollit este migdia el tradicional Concurs de Paelles per a Penyes i posterior dinar, organitzat per la Junta de Festes i la Comissi贸 de Penyes, entitat que celebra el seu 40 aniversari. En total, s’han cuinat 90 paelles, de les quals 30 han entrat a concurs, i les penyes guanyadores han estat: en primer lloc, Togego; el segon premi ha sigut per a El Fur贸; i en tercer lloc, Casal i punt.

La reina de les festes, Carmen Rubert, i les seues dames han acompanyat als penyistes i ve茂ns participants, juntament amb els membres de la Comissi贸 de Penyes i la Junta de Festes. Tampoc ha faltat l’alcalde de la ciutat, Jos茅 Benlloch, qui s’ha interessat pel proc茅s d’elaboraci贸 de les paelles, en especial la de la penya No Problem, que ha cuinat una paella amb la forma de l’escut de la ciutat de Vila-real.

El ‘paell贸’ especial 茅s obra de l’escultor local Roberto Bort Poveda i t茅 unes mides d’1,65 metres d’amplada per 1,80 metres de llarg. Bort ha emprat diverses paelleres, que ha soldat per a donar-los la forma de l’escut de la ciutat. L’artista, que utilitza el ferro i altres materials reciclats per a les seues originals creacions, exposa durant estes festes a la seu social de la Fundaci贸 Caixa Rural Vila-real, sota el nom art铆stic de Arte Factum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.