fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix com i on aconseguir una de les 70.000 polseres de Magdalena

Coneix com i on aconseguir una de les 70.000 polseres de Magdalena

Nom茅s es repartiran durant dos dies.

Els ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 podran lluir la polsera de la pr貌xima Magdalena a partir del dijous 17 gener. El Patronat Municipal de Festes ha programat per a la setmana vinent 鈥揹ijous 17 i divendres 18- el repartiment de la polsera oficial en col路laboraci贸 amb la Junta de Festes, que tamb茅 va formar part del jurat que va seleccionar el disseny guanyador. A m茅s, tamb茅 s’ha convocat a altres entitats per a col路laborar en esta acci贸, com la Gestora de Gaiates, la Federaci贸 de Colles, la Federaci贸 Coasveca i altres entitats ve茂nals, associacions de jubilats i ens vinculats, segons ha explicat el regidor de Festes, Omar Braina.

Els qui vulguen lluir la polsera oficial podran recollir-la fins a esgotar exist猫ncies en la pla莽a Major o en la Tinen莽a d’Alcaldia del Grau el dijous 17 de 10.30 a 13.00 i de 17.00 a 21.00 鈥揺n este horari de vesprada nom茅s en la pla莽a Major- i el divendres 18 de gener de 17.00 a 21.00 hores. El Patronat Municipal de Festes repartir脿 en total 70.000 polseres, que tamb茅 es distribuiran a la setmana seg眉ent en la Fira Internacional de Turisme Fitur per a promocionar unes festes declarades d’Inter茅s Tur铆stic Internacional des de 2010.

Coincidint amb el 75 aniversari de les festes de la Magdalena, el disseny de la tradicional polsera, a m脿 de la castellonenca M贸nica Toledo, reflecteix el n煤mero de l’edici贸 i es presenta sota el lema “75 anys de tradici贸”. Sobre un fons verd, el caracter铆stic de les festes, es projecten diversos s铆mbols que evoquen l’ambient magdalener, com 茅s la gaiata, l’escut, un castellonero i una castellonera, la bandera i l’ermita.

Per segon any consecutiu, el repartiment s’avan莽a a gener per a distribuir-les entre els castellonencs just abans que la polsera oficial viatge fins a Madrid per a contribuir a la promoci贸 de les festes fundacionals de Castell贸 com a reclam tur铆stic. L’edil Omar Braina ha destacat que “la polsera oficial s’ha convertit en un element promocional m茅s de les nostres festes de la Magdalena, per la qual cosa hem tornat a apostar per avan莽ar la seua distribuci贸 i possibilitar que els ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 siguen els primers a portar-les”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.