fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix els canvis de circulaci贸 i controls de tr脿nsit per al FIB a Benic脿ssim

Coneix els canvis de circulaci贸 i controls de tr脿nsit per al FIB a Benic脿ssim

La Direcci贸 General de Tr脿nsit presenta el dispositiu especial de tr脿nsit amb motiu de la celebraci贸 del Festival Internacional de M煤sica (FIB) a Benic脿ssim (Castell贸), durant els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol de 2019, que a m茅s afectar脿 els dies 17 i 22 del mateix mes de juliol.

L’entitat organitzadora adverteix d’una concentraci贸 aproximada de 35.000 persones di脿ries, per la qual cosa la circulaci贸 de la Nacional 340 (N-340), que t茅 recorregut des de Cadis a Barcelona, veur脿 alterada la seua circulaci贸 habitual. Amb la finalitat de garantir la major seguretat possible per a vianants i vehicles, es disposen els seg眉ents advertiments:

VIANANTS:

鈥 Es prohibeix circular per l’N-340, als vianants. Per a accedir al recinte del Festival i a les zones d’acampada, els vianants, utilitzaran els accessos que travessen esta via a nivell inferior (pas per als vianants senyalitzat i regulat per Policia Local de Benic脿ssim).

Entre el km. 985+000 i el 990+000 s’establir脿 un dispositiu d’especial vigil脿ncia per part dels Agents de l’Agrupaci贸 de Tr脿nsit de la Gu脿rdia Civil amb la finalitat de garantir la Seguretat Vi脿ria en tota la zona d’influ猫ncia, aix铆 com en la carretera local CV-147 (carretera del Desert de les Palmes, en el tram d’acc茅s a Benic脿ssim). 脡s necessari que tots els espectadors que es dirigisquen a la zona de concerts, siguen conscients que la seua pr貌pia seguretat dep茅n que seguisquen les indicacions i, en tot cas, respecten les ordres dels Agents.

ACC脡S Al FESTIVAL:

鈥 Per la rotonda de la Clau, km. 987 de la carretera nacional N-340, nom茅s accediran al recinte del FIB, els vehicles d’organitzaci贸, staff, servei p煤blic, emerg猫ncies, serveis de neteja, etc., que compten amb una acreditaci贸 exterior, normalitzada, que els identificar脿 visualment.

鈥 Els vehicles particulars que vulguen accedir al FIB, utilitzaran la carretera nacional N-340, i els accessos cap a Benic脿ssim degudament senyalitzats, dirigint-se cap a la CV-147 (carretera del desert), on es trobaran els estacionaments habilitats. Per al desallotjament d’estos estacionaments, s’utilitzar脿 tamb茅 la ruta indicada, en sentit invers.

La circulaci贸 que es dirigisca al FIB des de la carretera nacional cap a Benic脿ssim, ser脿 dirigida des de l’interior de la rotonda coneguda com “La clau” de Benic脿ssim-Sud i regulada cap al circuit establert si es dirigeixen al festival (aparcaments, interior poblaci贸, costa, etc.) o cap a la CV-147. Quan resulte convenient, des de la rotonda, tamb茅, es procedir脿 al tancament circumstancial del carril d’acc茅s a l’N-340, sentit Nord (Barcelona), per Agents de la Policia Local de la citada localitat.

CONDUCTORS:

S’establiran mesures especials de senyalitzaci贸 circumstancial entre els km., 985+000 i el 990+000 de l’N-340 (Cadis-Barcelona), en tots dos sentits i eix central de la cal莽ada, a partir del dimecres pr貌xim dia 17 de l’actual, i fins a les 15 hores del dilluns, dia 22 de juliol.

Per a evitar situacions de perill d’accidents i mol猫sties innecess脿ries als usuaris de l’N-340, es prega que no es detinga en la cal莽ada, ni en el voral i que continue circulant fins a realitzar el canvi de sentit en els llocs senyalitzats per a poder accedir a la zona d’estacionament habilitada per l’Organitzaci贸 del Festival Musical.

Els conductors que no es dirigisquen al festival hauran d’evitar circular per l’N-340 en tot este tram perqu猫 es trobar脿 amb una circulaci贸 alentida a 40 km/hora, amb senyalitzaci贸 circumstancial, i amb limitaci贸 de velocitat controlada per Radar.

Com a itinerari alternatiu per als conductors que es dirigisquen per l’N-340 cap a la Jonquera i viceversa, es recomana utilitzar la carretera CV-10 (des de Castell贸 cap a Borriol per CV-151) sentit La Jana, fins a km. 47+500, i incorporaci贸 a la carretera CV-13 sentit N-340 – Vilanova d’Alcolea 鈥 Torreblanca, que enlla莽a en el km. 1013+100 d’esta via; o en sentit invers, o l’autopista de peatge AP-7 des de l’acc茅s de Castell贸 Nord fins a la sortida d’Orpesa i per a aquells que ho facen en direcci贸 Cadis, el mateix desviament en sentit invers (acc茅s a l’autopista de peatge AP-7 a Orpesa fins a Castell贸 Nord).

Els conductors que es dirigisquen a Benic脿ssim hauran d’utilitzar qualsevol de les vies d’acc茅s a la poblaci贸 (Avinguda Ferrandis Salvador, antiga carretera N-340, la nova carretera CV-149, carretera del Serradal) evitant circular pel tram abans esmentat de l’N-340.

Haur脿 d’evitar-se la utilitzaci贸 del vehicle particular a favor del transport p煤blic. Els estacionaments es realitzaran en els llocs habilitats a este efecte, quedant terminantment prohibit estacionar en els vorals de l’N-340, aix铆 com en tota la seua 脿rea d’influ猫ncia. Els vehicles mal aparcats seran retirats pel Servei de grues de l’Ajuntament de Benic脿ssim.

Per part del Subsector de Tr脿nsit de la Gu脿rdia Civil de Castell贸, es mantindr脿 un dispositiu de vigil脿ncia, regulaci贸, control i supervisi贸 del tram afectat, els dies que dure l’esdeveniment i de forma permanent les 24 hores del dia, amb la finalitat de garantir la seguretat vi脿ria.

La Direcci贸 General de tr脿nsit espera que el civisme i l’educaci贸 de tots els participants en ESTE macro concert, permeten fer m茅s f脿cil la labor dels Agents de circulaci贸 i col路laboren perqu猫, durant la seua celebraci贸, no es menyscabe la Seguretat Vi脿ria en tota la zona d’influ猫ncia del Festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published.