Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix la programació de les Festes Patronals de Moros i Cristians a l’Olleria

Coneix la programació de les Festes Patronals de Moros i Cristians a l’Olleria

Durant el mes d’agost i setembre tindran lloc diversos actes en la localitat.

L’Olleria viurà les seues festes patronals de moros i cristians este mes d’agost i setembre, un esdeveniment molt esperat pels ciutadans i visitants del municipi. Durant estos dies es duran a terme diverses activitats per a que tothom disfruti. A continuació teniu la programació amb els actes que es duran a terme:

DIVENDRES, DIA 23 D’AGOST
PROCLAMACIÓ DE REINES, FESTERES I FESTERS, CAPITANS I AMBAIXADORS 2019
A les 22.30 h, des de la plaça de la Vila, s’inicia la desfilada de la comitiva oficial, que es trasllada al parc del Beat Pare Ferreres, on tindrà lloc la PROCLAMACIÓ OFICIAL de les Reines festeres i festers, capitans i ambaixadors. La Mantenidora i Pregonera serà Alba Marin Antón. L’acte estarà amenitzat per AEM La Nova de l’Olleria, que interpretarà l’Himne de la Festa i l’Himne de la Comunitat Valenciana.

DISSABTE, DIA 24 D’AGOST
NIT DEL SOPAR I CAVALCADA HUMORÍSTICA
A les 22.00 h, NIT DEL SOPAR als locals de les filaes

A les 24.00 h, CAVALCADA HUMORÍSTICA amb la participació de totes les filaes i les seves bandes de música pel recorregut habitual

Al finalitzar l’acte -al voltant de la 01.00 h-, al carrer d’Ausiàs March, espectacle DJS amb PHILANTHROPIC.

DIUMENGE DIA 25 D’AGOST
A les 19:30 h, EXHIBICIÓ DE DOMA I MONTA de cavalls al camp de futbol de La Solana, al poliesportiu municipal, organitzada per la Filà Bandolers.

DILLUNS, DIA 26 D’AGOST
Des de les 17.00 h fins a les 21.00 h, ACTIVITAT FAMILIAR amb PARC AQUATIC al lloc que s’indicarà, a càrrec de Excelsior Producciones.

A les 22.00 h, al camp de futbol La Solana, NIT DE PAELLES amb castells inflables.

DIMARTS, DIA 27 D’AGOST
A les 22.30 h, ESPECTACLE MUSICAL ROCK/POP, a càrrec del grup JOE PASK REBECA MUT, al Teatre-Cine Goya.

A les 24.00 h, ENTRADETES DE FILAES

DIMECRES, DIA 28 D’AGOST
Des de les 18.00 h fins a les 21.00 h, ACTIVITAT FAMILIAR amb LUDOTECA MALABAR a la plaça de la Vila

A les 22.30 h, ACTUACIÓ MUSICAL amb TRIBUT VICTOR MANUEL Y ANA BELÉN i SERGIO i ESTIBALIZ, a càrrec d’EVENTIME, al Teatre-Cine Goya.

A les 24.00 h, ENTRADETES DE FILAES

DIJOUS, DIA 29 D’AGOST
Des de les 19.00 h fins a les 21.30 h, HOLI RUN des de la plaça de la Vila fins al parc de la Riba.
A les 22.30 h, ESPECTACLE MUSICAL amb SOMNIS DE CINE, a carrec de SOMNIS MUSICALS DE MONTAVERNER, al Teatre-Cine Goya.

A les 24.00 h, ENTRADETES DE FILAES

DIVENDRES, DIA 30 D’AGOST
VESPRA DE LA TRILOGIA
A les 12.00 h, VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES.

A les 20.00 h, acte d’HISSADA de la bandera cristiana al castell.

A les 20.30 h, des de la plaça de la Vila desfilarà la comitiva fins a la plaça de la Mare de Déu de Loreto, on se celebrarà l’OFRENA DE FLORS A LA PATRONA DE L’OLLERIA. A continuació, TRASLLAT PROCESSONAL de la Mare de Déu a la parroquia per a presidir els actes religiosos que se celebraran en les Festes.

A les 00.30 h, ACTUACIÓ MUSICAL de COOPER al carrer d’Ausiàs March, amb motiu del 25è aniversari del concert de Los Flechazos a l’Olleria.

DISSABTE, DIA 31 D’AGOST
A les 12.00 h, a l’església parroquial, SOLEMNE MISSA en honor de la Mare de Déu de Loreto, amb l’assistència de les festeres i festers de la Mare de Déu 2019.

A les 14.00 h, DINAR DE L’ENTRADA als locals de les filaes.

A les 17.30 h, IX CONCURS ENTRADA DE BANDES DE MÚSICA des de l’església fins a la confluència de les avingudes Jaume l i de la Diputació.

A les 19.00 h, des de l’avinguda Jaume I començarà l’ENTRADA DE MOROS I CRISTIANS. Espectacular desfilada de l’exèrcit de la Creu; fantàstic desplegament dels seguidors de la Mitja Lluna.

A la 01.00 h, al parc del Beat Pare Ferreres, ESPECTACLE DJs amb TUMBALEA REVOLUTION, a càrrec d’Excelsior Producciones.

DIUMENGE, DIA 1 DE SETEMBRE
A les 06.30 h, DESPERTÀ a càrrec de les capitanies.

A les 08.00 h, DIANA DE GALA que parteix de la plaça de la Vila i finalitza a l’ermita del Santíssim Crist de la Palma. A continuació, tindrà lloc el TRASLLAT PROCESSONAL del Santissim Crist de la Palma a la parròquia, amb la participació de les filaes i bandes de música.

A les 12.00 h, a l’església parroquial, SOLEMNE MISSA sermó en honor del Santissim Crist de la Palma i Sant Miquel Una vegada finalitze la missa, les filaes i les seves bandes de música realitzaran una DESFILADA fins al parc del Beat Pare Ferreres per a presenciar la MASCLETA a carrec de la pirotècnia Nadal-Marti A les 18.00 h, ENTRADA INFANTIL pel recorregut de l’Entrada.

A les 20.00 h, PROCESSÓ A SANT MIQUEL. Hi participen fires i bandes de música, Reines, festeres i festers, capitans i ambaixadors 2019. Junta Central, corporació municipal, amb la SEM Santa Cecilia AEM La Nova de l’Olleria.

A les 24.00 h, ESPECTACLE DE MÚSICA I HIPNOTISME amb DIVINAS I TONI PONS al parc del Beat Pare Ferreres, a carrec d’Excelsior Producciones.

DILLUNS, DIA 2 DE SETEMBRE
A les 08.30 h, SEGONA DIANA que parteix de la plaça de la Vila i acaba a l’església parroquial.

A les 11.00 h, SOLEMNE MISSA en honor del Santíssim Ecce Homo.
Al finalitzar la missa, AMBAIXADA MORA, amb la batalla d’arcabussos i conquesta del castell pel bàndol moro.

A les 18.00 h, AMBAIXADA CRISTIANA, en què els cristians recuperen el castell després de la batalla.
A continuació, ACTE COMUNITARI, amb la interpretació de l’Himne de la Festa, que acaba amb el “Visca Sant Miquel” i focs d’artifici.

A les 20.30 h, PROCESSÓ GENERAL, en què la Mare de Déu de Loreto torna al seu santuari, l’Ecce Homo i el Santissim Crist de la Palma, a l’església. Mitja hora després d’acabar la processó, disparada d’un CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI, a càrrec de la pirotècnia Nadal-Marti de l’Olleria, al final del carrer S. Joan XXIII, a la partida de la Solana.

A les 24.00 h, al recinte del parc del Beat Pare Ferreres ESPECTACLE MUSICAL FRECUENCIA, a carrec d’Excelsior Producciones

DIMARTS, DIA 3 DE SETEMBRE
DIA FAMILIAR ConicaFest
A les 12.00 h, al cine Goya, THE INCREDIBLE BOX de la CIA LA TAL, espectacle musical per a xiquets

Des de les 18.30 h fins a les 21.00 h, ESPECTACLE DE CIRC amb ENCAJADOS de UP ARTE ESPECTACLE MUSICAL amb la POP, al parc del Beat Pare Ferreres

DEL DISSABTE 7 AL DIUMENGE 15 DE SETEMBRE
Al santuari de la Mare de Déu, SOLEMNE NOVENARI amb la participació de les festeres i festers de la Mare Déu de Loreto.

DISSABTE, DIA 28 DE SETEMBRE
SANT MIQUEL
A les 09.00 h, DISPARADA DE SALVES D’ARCABUSSERIA en honor dels difunts festers a càrrec dels festers de les filaes al cementeri municipal.

A les 11.00 h, CERCAVILA, a càrrec de la Banda de Cornetes Tambors Stm. Crist de la Palma.
A les 11.45 h, des de la plaça de la Vila s’assistirà a la MISSA, en la parròquia, en honor de Sant Miquel i en sufragi dels difunts festers. En finalitzar la MISSA, al castell de festes, ACTE D’HOMENATGE I OFRENA ALS DIFUNTS FESTERS on es dispararan salves d’arcabusseria per festers uniformats.

Des de les 19.00 h, ENTRADETA DE FILAES per l’itinerari de l’Entrada i passant pel carrer de Sant Miquel

Leave a Reply

Your email address will not be published.