Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix la programació del Carnestoltes a Utiel

Coneix la programació del Carnestoltes a Utiel

Des de hui i fins al diumenge la ciutat s’omplirà de disfresses.

Esta nit, a partir de les 22.30 hores, comencen els Carnestoltes a Utiel amb el tradicional Concurs de Disfresses i Coplillas. El Concurs és un dels actes que genera major expectació. De fet, des de dimecres passat la taquilla del Teatre Rambal s’ha omplit de llargues cues per a aconseguir les entrades a este espectacle creat per utielans i utielanes que completa l’aforament del teatre. En esta edició s’han inscrit 6 participants per al concurs de disfresses individual, 13 en l’apartat de comparses i 1 “coplilla”. Un concurs en el qual es valora el disseny dels vestits, el maquillatge i caracterització, la coreografia, la creativitat i originalitat i la posada en escena entre altres aspectes. Després del Concurs de Disfresses i Coplillas, a la 01:00 hores, durant la matinada, continuarà la festa amb el Ball de Carnestoltes amb Discomòbil en el Saló Polivalent.

Demà, dissabte 2 de març, a les 17.30 hores, es concentraran les comparses i màscares en la plaça de l’Ajuntament d’Utiel. Posteriorment, a les 18.00 hores s’iniciarà la desfilada pel recorregut habitual cap al Saló Polivalent on tindrà lloc el lliurament de premis dels diferents concursos de Carnestoltes a les 19.00 hores. L’orquestra Valparaíso posarà la música tant en sessió de vesprada com de nit.

Per a finalitzar el programa de festejos de Carnestoltes a Utiel, el diumenge 3 de març a les 18.00 hores, els més xicotets podran gaudir del Ball de Carnestoltes per a Màscares Infantils amb Discomòbil i animació amb personatges infantils.

Leave a Reply

Your email address will not be published.