fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix quins carrers de Vinaròs estaran tallats este diumenge

Coneix quins carrers de Vinaròs estaran tallats este diumenge

El XXIX triatló de Vinaròs tallarà el pròxim diumenge 15 de juliol diversos carrers de la ciutat.

El diumenge 15 de Juliol, se celebrarà el XXIX TRIATLÓ DE VINARÒS, amb motiu de garantir la seguretat dels participants es veuran tallats els accessos de la costa nord i la costa sud al centre de la ciutat.

Este tall es durà a terme al voltant de les 7:00h i fins a les 11:30h aproximadament.

Quedaran tallats els accessos a població des de la Costa Nord, en Av. Fco. José Balada a l’altura de Cuatre Camins i Joan Fuster a l’altura de camí vell d’Alcanar, així com els accessos des de població a la mateixa costa, en Av. Leopoldo Querol i Av. Tarragona, per la qual cosa, la Policía Local de Vinaròs aconsella que s’utilitze l’N-340a per accedir a població des de la zona residencial nord i al revés.

Igualment, quedarà tallat al trànsit l’accés des de costa Sud a població a l’altura del carrer Santaella, durant gran part del matí, a conseqüència d’això, l’accés al centre de població des de zona Sud haurà de fer-se per carrer Sant Francesc.

Tanmateix, quedarà tallat l’accés al túnel subterrani del passeig, direcció nord, a l’altura de l’estàtua de Costa i Borrás, ja que en l’Av. Fora Forat queda instal·lada la zona de boxes del Triatló, on es duen a terme les distintes transicions d’uns sectors a altres. Este tall es realitzarà a les 07:00 hores i es prolongarà durant pràcticament tot el matí.

Per la zona del Passeig també discorre la cursa a peu. Se senyalitzarà la zona per on passen els participants i es deixaran accessos a la platja aproximadament cada 50 metres, amb presència de voluntaris.

La Policia Local de Vinaròs i el Club Triatló JIJIJJA han sol·licitat que es respecten les zones on quedarà prohibit l’estacionament, les quals estaran degudament senyalitzades 48 hores abans de l’esdeveniment i el diumenge dia de la prova, han demanat precaució als conductors i respecte a les indicacions que tant Policia Local com voluntaris els facen arribar.

La prova finalitzarà al voltant de les 11:30 hores, i en cada encreuament i en els accessos platja hi haurà voluntaris amb una samarreta taronja que ajudaran als conductors amb qualsevol dubte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.