fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix tot el programa de les festes de Sant Pere del Grau de Castelló

Coneix tot el programa de les festes de Sant Pere del Grau de Castelló

Més de 150 actes des del 10 de juny al 2 de juliol.

La presentació de les reines i les corts d’honor donarà el tret d’eixida als actes inclosos en el programa de les festes de Sant Pere del Grau 2017 i la Cavalcada de la Mar, el dissabte 17 de juny, s’anunciarà la setmana gran del Districte Marítim. La música cobrarà protagonisme enguany, amb més de 20 actuacions musicals entre les quals es troba el Sant Pere BP Music Contest, les sessions de “tardeo” en el Recinte Mariner, el concert de la Unió Musical del Grau, un tribut a Red Hot Chilli Peppers, sessions de djs, orquestres o flamenc.

El programa de les festes de Sant Pere cuidarà al públic infantil amb el festival de teatre i animació infantil Peixets, una de les principals novetats d’enguany, en el Jardí del Port les vesprades del dilluns 26 al dimecres 28; concurs de dibuix, vesprada infantil el divendres i el dissabte amb inflables i atraccions en el parc de la Panderola, a més d’altres activitats de dinamització infantil organitzades per les penyes.

Enguany s’instal·larà un Recinte Mariner, que albergarà diferents actuacions amb l’objectiu de convertir-se en un punt de referència de les festes. El dia de Sant Pere, el 29 de juny, se celebrarà la tradicional ofrena que enguany, a petició de la Federació de Penyes i Colles, serà a la vesprada a partir de les 20:00, just abans de la processó marítima, que partir a les 21:00 des de l’església de Sant Pere. Enguany també s’habilitarà un recinte fester a petició de la Federació i es consoliden altres actes com el dia de les paelles.

Adjuntem el document amb tota la programació:

Download (PDF, 279KB)

Leave a Reply

Your email address will not be published.