Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix tota la programació de la Magdalena 2019

Coneix tota la programació de la Magdalena 2019

Durant estes festes, els visitants i ciutadans del municipi podran disfrutar més de 200 actes i a més celebrar els 75 anys des de l’inici de la tradició.

DISSABTE 23
11 h. Recepció de les delegacions convidades en la plaça Major i lliurament de distincions.
11.45 h. Anunci oficial de festes, al carrer María Rosa Molas, amb el llançament de carcasses commemoratives de la 75 edició de la nova etapa amb focs aeris. A continuació, a les
12h. Gran mascletà, al carrer María Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Peñarroja de la Vall d’Uixo (guanyadora del concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” – Magdalena 2018). Patrocina UTE Sanejament Urbà Castelló.
12.15 h. Imposició del mocador al gegant Tombatossals de l’avinguda del Lledó en la seua rotonda per part de les collas Pio Pio i Xino Xano. Organitza Federació de Colles de Castelló.
12.30 h. Obertura de la Fonda de degustació de Cerveses i Tapes en la plaça d’Espanya (Antiga Estació).
12.30 h. Obertura del Mercat Gastronòmic de Castelló en la plaça Santa Clara. Organitza Regidoria de Comerç.
12.30 h. Obertura de la Fonda de Temàtica Vinícola en el Boulevard Blasco Ibáñez.
12.30 h. Obertura de la Fira Food Trucks en la plaça Bisbe Pont i Gol.
12.30 h. Obertura del Mercat Artesanal en l’antic recinte de Fires i Mercats.
12.30 h. Obertura de la Fira Flamenca, en la plaça de Botànic Calduch.
12.30 h. Obertura de la Fira de la Cervesa Internacional, situada en el Boulevard Blasco Ibáñez i carrer Port Mesquita (Front ciutat de la Justícia).
12.30 h. Obertura de la Fira de la Cervesa Artesanal, en la plaça Antonio Ferrándiz.
12.30 h. Obertura de la Fira Temàtica Taurina, situada enfront de la plaça de bous.
13 h. Homenatge al Rei Jaume I en el seu monument, organitzat per la Germandat dels Cavallers de la Conquesta.
13.15 h. Obertura de la Fira de les Cases Regionals de Castelló situada en la plaça del Pou de Gumbau.
16 h. Cavalcada del Pregó, commemoració 75 edició, que recorrerà els següents carrers: Sant Roque, Sanahuja, Mª Agustina, Major, plaça de la Pau, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla, av. Rei Don Jaime. Col·labora Exma. Diputació de Castelló.
20 h. Tradicional volteig de la campana “María” anunciant la vesprà de la FESTA.
22 h. Enfarolà del Campanar en la plaça Major, a càrrec de Pirotècnia Reyes Martí i Colla Xaloc.
23 h. Dj’s Festival en el recinte de concerts de Castelló.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiaters de Castelló.
23.30 h. Revetlla en la pl. de les Aules amb l’Orquestra “LA KINKY BAND”. Organitza Colla del Rei Barbut.
00 h. Eixida de les Gaiates del magatzem i arribada a la ciutat pel carrer Sant Roc(Avinguda de Benicàssim enfront de l’Estadi Castalia).
00 h. Concert amb el Rock Dusting al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DIUMENGE 24

6.30 h. A l’alba, tradicional volteig de la campana ‘Vicent’ que anuncia la solemnitat del dia.
7 h. Dianes per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló en la plaça Major. Patrocina BP OIL.
7 h. Gran despertà al carrer María Rosa Molas i en la plaça de la Panderola (Grau) a càrrec de Pirotècnia Peñarroja. Patrocina BP OIL.
7 h. Repartiment de canyes i cintes als romers en la plaça Major. Patrocina BP OIL.
7.15 h. Repartiment de canyes i cintes en la Tinença d’Alcaldia del Grau per a la XXIV Licitada del Grau a la Magdalena pel Camí de la Pedrera. Organitza: Associació Cultural La Barraca. Patrocina BP Oil.
7.30 h. Concentració dels Vehicles Engalanats al carrer Governador.
8 h. Missa de romers en la Cocatedral de Santa María. En finalitzar, eixida de la Romeria dels Canyes, que es traslladarà al Ermitorio de la Magdalena. En arribar, es repartirà el típic rotllo magdalener. Patrocina BP OIL.
8 h. Visita de la Reina a la XIII Mostra de Vehicles Engalanats des de la plaça Mª Agustina fins a la plaça Cardona Vives. Organitza: Federació de Colles de Castelló.
11 h. En la Plaça de Bous, concurs d’anelles.
13 h. Al peu del turó de la Magdalena, degustació d’una monumental paella. Patrocina Alcampo i CC Salera. Col·labora: Arròs DACSA, Coca-cola i Periòdic Mediterràneo.
15.45 h. Tornà de la Romeria, que partirà des de l’ermita de la Magdalena fins a la Cocatedral de Santa María.
16.45 h. En Sant Roc de Canet, recepció per part de l’ermità, cap de la Colla El Pixaví, a autoritats i romers. Cant de Els Gojos i dansà popular, seguida del repartiment de rotllets amb la col·laboració de la Colla El Pixaví.
17 h. En la Plaça de Bous, Correguda de la Província. Bous d’Adolfo Martín per a Paco Ramos, Abel Valls i Vicente Soler.
17.45 h. En el recinte de la Pèrgola, Gran Festival Folklòric pel Grup del Centre Aragonés de Castelló, amb la col·laboració dels Campions d’Aragó, José Antonio Lázaro i Yolanda Larpa. Organitza i patrocina: Centre Aragonés de Castelló.
18 h. Visita dels romers al convent de les Carmelites Descalces de San José i cant de Els Gojos.
18.30 h. Arribada de la Tornà del Romiatge a la Basílica de Lledó. Recepció per part del Prior de la Basílica i de la Real Confraria a autoritats i romers amb cant de Els Gojos i la Salve.
19.30 h. Al pas de la Tornà, mascletà aèria al carrer María Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Pibierzo de Lleó. Col·labora: Bricomart.
19.30 h. Els vehicles engalanats entren a la ciutat pel Forn del Pla, precedint a la Tornà.
20 h. La Tornà del Romiatge fa la seua entrada a la ciutat pel Forn del Pla, on tindrà lloc el tradicional acte de ‘Les Tres Caigudes’. A continuació, la Tornà i la Processó de Penitents recorreran els carrers Sanahuja, pl. María Agustina, Major, pl. de la Pau, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla i avinguda Rei Don Jaime.
20.30 h. Desfilada de Gaiates i Gaiates de Mà que, partint del carrer Sant Roque, recorrerà els carrers Sanahuja, pl. María Agustina, Major, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla i avinguda Rei Don Jaime.
23 h. Actuació de Criptozoos, Lula i Desiguals en el recinte de concerts. Patrocina: Regidoria de Cultura.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiateros de Castelló.
23.30 h. Revetla en la plaça de les Aules “Tabola Flamenca” amb les actuacions “JARANA” i “PATXI OJANA”. Organitza: Colla del Rei Barbut.
00 h. Concert de Rockcolas al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DILLUNS 25

10 h. Cavalcada del Pregó Infantil, que recorrerà els carrers Sant Roc, Sanahuja, pl. Mª Agustina, Major, Pl. de la Pau, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla i avinguda Rei Don Jaime. Patrocina: ESTEPARK.
14 h. Primera jornada del XXV Concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” al carrer María Rosa Molas a càrrec de Pirotècnia F.A. del Mediterràneo de València. Col·labora: Bricomart.
16 h. XXXI Visita al Fadrí, organitzada per la Colla El Pixaví.
16 h. Tardeo amb la Funky Corner. Música negra punxada en forma vinilica en el Trinquet Municipal (Parc Esportiu del Sindical). Organitza: Club Pilotari Castelló, Patronat d’Esports de Castelló, Funky Corner i Krakatoa Rècords.
17 h. SOM-CIRC, Mostra Internacional de nou Circ al Carrer, en la plaça Hort Sogueros.
17 h. Vesprada Infantil a les Aules amb Xarxa Teatre que representarà “EL SENYOR TORNAVÍS”. Organitza: Colla del Rei Barbut.
17 h. En la Plaça de Bous. Festeig de “rejones”. Bous de Fermín Bohórquez per a Andy Cartagena, Diego Ventura i Llija Vicens.
18 h. Teatre: Escenatrama presenta “Més ençà del més enllà” de Carlos Llopis en el Teatre del Ravall. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
18 h XI Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana en el Trinquet Municipal (Parc Esportiu del Sindical). Partida de Professionals: el Genovés II, Nacho i Carlos, contra Francesc i Felix. Organitza: Club Pilotari Castelló i Patronat d’Esports de Castelló.
18 h. Ofrena de la Gaiata 7, Cor de la Ciutat, a la Mare de Déu del Lledó, en la Cocatedral de Santa María. Itinerari: des de la plaça Cardona Vives, pel carrer Colón, fins a la Cocatedral.
18 h. Mostra Folklòrica en la plaça Major amb el grup La Nova Escola. Patrocina: Fundació Dávalos-Fletcher.
18 h. Lliurament de premis dels concursos de redacció i dibuix per al programa de l’acte de la Galanía a la Reina Infantil de les festes en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Col·labora Llibreria Babel.
19 h. En la plaça Major, actuació de Els Llauradors.
20 h. XXVIII Encesa dels Gaiates en l’avinguda Rei Don Jaime, a càrrec de Pirotècnia Peñarroja. Exaltació del monument gaiatero.
20 h. XX Mostra de Música i Folklore Regional, en la plaça Sta. Clara amb la participació del grup Aturuxos na Chaira, del Centre Gallec de Castelló. Organitza: Centre Gallec de Castelló. Patrocina: Cajamar Caixa Rural (Grup Cooperatiu Cajamar).
20.15 h. Mostra Folklòrica en la plaça Major a càrrec de l’Agrupació Folklòrica El Millars. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
21 h. Sopar de Colles. Sopar de sobaquillo en el recinte de la Pèrgola. Organitza: Federació Colles de Castelló.
22 h. En la plaça Major, Festival DE SOCA FEST, amb la participació de “Cosetes Bones”, “Route 666”, “Keko Fontana” i “Barret de Color”.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiateros de Castelló.
23.30: “CASPA ROCK” a les Aules amb “DJ FS” i “KASPAROV”. Organitza: Colla del Rei Barbut.
00 h. Concert de Pròxima B al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DIMARTS 26

9.30 h. 1a jornada de la III Caravana festera feia la Mascleta amb la participació de carros engalanats i gaiates que partint de la gaiata 12 El Grau, recorrerà els sectors 8 Portal de L´Om, 2 Fadrell, 13 Censal, 9 L’Espartera, 16 Rafalafena i 10 El Toll per a finalitzar en el recinte de la mascleta.
11 h. En el recinte de la Pèrgola, homenatge a Afanias Castelló amb l’actuació del Mag Maili i l’organista Sandu. Organitza: Afanias Castelló.
11 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 18, Cremor.
11.30 h. Espectacle infantil en la plaça Santa Clara, amb “Antipasti” del qual dt. queda de Teatre. Patrocina: Centre Comercial Salera.
12 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 4, L´Armelar.
12 h. SOM-CIRC, Mostra Internacional de nou Circ al Carrer, en la plaça Hort Sogueros,
12 h. XXX Concurs de paelles intercolles, per a l’animació, comptarà amb l’actuació del “Trio Huracan”. Organitza: Colla del Rei Barbut.
12.45 h. ‘Tancament’ infantil, que partint de la pl. Sta. Clara, recorrerà el carrer Major fins a la Pl. Mª Agustina. Col·labora Periòdic Mediterràneo.
12.45 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 11, Forn del Pla.
14 h. Segona jornada del XXV Concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” al carrer María Rosa Molas a càrrec de Pirotècnia Turis. Col·labora: Bricomart.
16 h. Homenatge a la Gent gran en la Pèrgola amb les actuacions del duo Mimanera i de Luís Escudero (Manolo Escobar).
16.30 h. SOM-CIRC Mostra Internacional de nou Circ al Carrer, en la plaça Hort Sogueros, Patrocina DURANTIA.
17 h. En la Plaça de Bous. Classe pràctica. Entrada gratuïta amb Vedells d’Aida Jovaní.
17.45 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 3, Porta del Sol.
18 h. Teatre: Amics del Teatre presenta “Tres barrets de copa” de Miguel Mihura, en el Teatre del Raval. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
18 h. Teatre: Brau Blocau presenta “El mètode Grönholm” de Jordi Galcerán, en el Centre Cultural La Marina del Grau. Patrocina: Fundació Dávalos-Fletcher.
18.30 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 13, Censal.
18.30 h. Mostra Folklòrica en la plaça Major amb el grup A. de C. Escola de Dansa Castelló. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
19.15 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 2, Fadrell.
20 h. XXXVI Homenatge a Na Violant d’Hongria, en el seu monument de la plaça Na Violant, per la Germandat dels Cavallers de la Conquesta.
21 h. Acte de lliurament de premis de Gaiates i llibrets en la plaça Major.
22.30 h. En la plaça Major, Festival DE SOCA FEST, amb la participació de “Replicantes”, “Xarxa Smoke Cs” i “Aerobics”.
23 h. ‘Nit Màgica’, a càrrec de Xarxa Teatre, que recorrerà els carrers Governador, pl. Maria Agustina, Sanahuja, Sant Roque, Sant Félix, pl. Clavé i avinguda Rei Don Jaime. Patrocina BP Oil.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiateros de Castelló.
23 h. “BARBUT INHUMÀ” a les Aules, amb les actuacions de “EL SHOWMAN DEL XERRAC” i “ELS INHUMANS”. Organitza: Colla Rei Barbut.
00 h. Concert dels Simples al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DIMECRES 27

9.30 h. 2a jornada de la III Caravana festera cap a la Mascletà amb la participació de carros engalanats i gaiatas que partint de la gaiata 19 La Cultural, recorrerà els sectors 17 Tir de Colom, 4 L´Armelar, 3 Porta del Sol, 5 Horts dels Corders i 6 Fanal-Ravalet per a finalitzar en el recinte de la mascleta.
11 h. Dia Popular de la Fira per a totes les atraccions mecàniques. Horari d’11 a 14h i de 16 h a tancament. Organitza: Firaires Autònoms de Castelló SL.
11.30 h. Espectacle infantil en la plaça Santa Clara, amb “Píxels Off Line” de la Banda del Drac. Patrocina: Centre Comercial Salera.
11.30 h. XI Concurs d’allioli Ciutat de Castelló, al carrer Domènec Briau i plaça de les Aules. Organitza: Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló.
12 h. SOM-*CIRC, Mostra Internacional de nou Circ al Carrer, en la plaça Hort Sogueros, Patrocina: BECSA.
12.45 h. ‘Tancament’ infantil, que partint de la pl. Sta. Clara, recorrerà el carrer Major fins a la Pl. Mª Agustina. Col·labora Periòdic Mediterràneo.
12.45 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 7, Cor de la Ciutat.
14 h. Tercera jornada del XXV Concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” al carrer María Rosa Molas a càrrec de Pirotècnia Pibierzo de Lleó. Col·labora: Bricomart.
14.30 h. III Mostra Carros Engalanats a la ciutat de Castelló al “Pasadís dels arts” del Parc Ribalta, on podran ser visitats. Organitza: Federació de Colles.
16.30 h. SOM-*CIRC, Mostra Internacional de nou Circ al Carrer, en la plaça Hort Sogueros, Patrocina: INDERTEC.
17 h. En la Plaça de Bous. Classe pràctica. Entrada gratuïta amb Vedells de Pablo Mayoral.
17.30 h. “Dansà Infantil en l’Avinguda Rei Don Jaime (Front Institut Ribalta), col·labora “Federació de Grups Folklòrics de Castelló”.
17.30 h. Actuació en plaça Major de la banda de l’UJI Patrocina: UBE.
17.45 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 14, Castalia.
18 h. Teatre: L’Armelar presenta “Els glàndules del mico” de José María Juan i Enrique Beltrán en el teatre del Raval. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher
18 h. Teatre: Entre Bastidors presenta “Morir se’ns dóna bé” de Ezequiel Valcanera, en el Centre Cultural La Marina de Grau. Patrocina: Fundació Dávalos-Fletcher.
18 h. II Desfilada d’Animació de Collas i Carros Engalanats que partiran des de carrer Sant Roque recorreran el carrer Sanahuja, plaça María Agustina, carrer Governador, carrer Asensi, plaça de la Pau, carrer Gasset, Porta del Sol i carrer Ruiz Zorrilla.
18.30 h. XX Mostra de Música i Folklore Regional en la plaça Sta. Clara amb la participació del Grup Folklòric del Centre Aragonés Organitza: Centre Aragonés de Castelló. Patrocina: Cajamar Caixa Rural (Grup Cooperatiu Cajamar).
19.15 h. En la plaça Major, actuació de Els de la Fileta.
19.30 h. Cercavila de les collas participants al XIX Homenatge de Castelló a la Dolçaina i el Tabal: Av. Rei Don Jaime (eixida des de Correus), plaça Clavé, Enmig, Colón, Major i plaça Santa Clara.
19.30 h. Bureo Popular en la plaça Hort Sogueros. Col·labora: Federació de Grups Folklòrics de Castelló.
20.30 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 9, L´Espartera.
20.30 h. XIX Homenatge de Castelló a la Dolçaina i el Tabal en la plaça Santa Clara. Organitza: Colla de Dolçainers, Tabaleters i Trabucaires Xaloc.
23 h. Castillo de focs artificials en el camí Almalafa, a càrrec de la pirotécnia Tomás de Benicarló. Terrenys cedits per Fruites Ripo, Ripotenis i Ripofisio. Patrocina: UTE Sanejament Urbà Castelló.
23 h. En la plaça Major, espectacle “Magdalena Festa Plena”, amb la participació de la Banda Municipal de Castelló amb Alejandro Garcia, Fran Beltran i Juan Carlos Ortega. Veus, Bàrbara Bacora, Ester Igual, Nuria Pallarés, Elena Sorlí, Chema Prada de Conflent i Vicente Sorlí. Direcció Fco. Signes.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiateros de Castelló.
23 h. Gran actuació de Café Quijano en el recinte de concerts.
23 h. “III BARBUT INDE FEST” a les Aules, amb les actuacions de “PRÒXIMA B Tribut a IZAL” i “TRIANGLE INVERS”. Organitza: Colla del Rei Barbut.
00 h. Concert de Patxi Ojana al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DIJOUS 28 DE MARÇ

9.30 h. 3a jornada de la III Caravana festera cap a la Mascletà amb la participació de carros engalanats i gaiatas que partint de la gaiata 1 Brancal de la Ciutat, recorrerà els sectors 15 Sequiol, 7 Cor de la Ciutat, 18 Crèmor, 14 Castàlia i 11 Forn del Pla per a finalitzar en el recinte de la mascleta.
10.30 h. Lliurament de premis de Concurs d’Aparadors en el Excm. Ajuntament de Castelló
11 h. Homenatge a les empreses col·laboradores de la Junta de Festes i el Patronat de Festes en el Saló de Plens del Excm. Ajuntament.
11.30 h. Espectacle infantil en la plaça Santa Clara, “Els Farsants” de la Companyia El Sidral. Patrocina: Centre Comercial Salera.
12 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 16, Rafalafena.
12.30 h. INTERSOLFA. XXXI Festival Internacional de Música de Festa. Partint de la Avda del Rei, Colón, Al mig, Sant Lluís, pl. Mª Agustina, Av. Caputxins amb final en el Primer Vaig moldre (zona de “mascletaes”). Patrocina UBE.
12.45 h. ‘Tancament’ infantil, que partint de la pl. Sta. Clara, recorrerà el carrer Major fins a la Pl. Mª Agustina. Col·labora Periòdic Mediterràneo.
12.45 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 10, El Toll.
14 h. Quarta jornada del XXV Concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” al carrer María Rosa Molas, amb la participació de Pirotècnia Germans Sirvent d’Alacant. Col·labora: Bricomart.
17 h. Cus Multicolor. Desfilada de carrosses amb batalla de confeti pel circuit format en l’Av. Rei Sr. Jaume I (entre la C/Zaragoza i la Plaça Clavé). Acte amenitzat per les Bandes Internacionals. Patrocina: MacDonalds.
17 h. En la Plaça de Bous. Bous del Pilar i Moisés Fraile per al Cid, López Simón i Román.
18 h. Teatre: L’Enfilat presenta “Una sogra de castanyola” d’Eduard Escalante, en el Teatre del Raval. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
18 h. Teatre: Tragapinyols presenta “Fes el favor de morir-et “, d’Antonio Paso i A. de Armenteros amb adaptació i traducció de Rafa Lloret, en el Centre Cultural La Marina del Grau. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
19 h. CERCAVILA D’ANIMACIO (Desfilada d’animació, teatre de carrer i música). Itinerari: Sanahuja, pl. Mª Agustina, Major, Plaza la Pau, Carrer Gasset, Porta del Sol, Carrer enmig i Sant Félix. Patrocina BECSA.
19 h. Mostra Folklòrica en la plaça Major a càrrec del grup El Forcat. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
19.15 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 6, El Fanal-Ravalet.
20 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 5, Hort dels Corders.
20.30 h. Jornada del XXXI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE FESTA, concert amb la participació de les bandes internacionals en la plaça Major. Patrocina: UBE
20.45 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 19, La Cultural.
21,30 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 17, Tir de Colom.
23 h. En plaça Major, Nit de música del Carib, concert extraordinari de la Banda de Puerto Rico i el ballet Areyto. Patrocina FACSA.
23 h. Castillo de Focs en el Camí Almalafa a càrrec de Pirotècnia Igual de Barcelona. Terrenys cedits per Fruites Ripo, Ripotenis i Ripofisio. Patrocina: UTE Sanejament Urbà Castelló.
23 h. Gran actuació d’Efecte Corredor en el recinte de concerts.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiateros de Castelló.
23 h. “DESTARIFO Al REI BARBUT” a les Aules amb l’actuació de “LA RUCA DE SUECA”, “EL XOU DE PAPA RUMBA” i “SELENA LEO”. Organitza Colla Rei Barbut.
00 h. Concert de Kasparov al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DIVENDRES 29

11.30 h. Espectacle infantil en la plaça Santa Clara, “Festa Pop!” dels Pop’s Corn. Patrocina: Centre Comercial Salera.
12 h. X Mostra Gastronòmica i de Vehicles Engalanats al parc dels Jocs Tradicionals (Segon Vaig moldre) amb exhibicions de jocs tradicionals. Organitza: Federació de Colles de Castelló. Col·labora: Coca-Cola.
12.30 h. INTERSOLFA. XXXI Festival Internacional de Música de Festa. Partint de la Avda del Rei, Colón, Al mig, Sant Lluís, pl. Mª Agustina, Av. Caputxins amb final en el Primer Vaig moldre (zona de “mascletaes”). Patrocina UBE.
14 h. Cinquena jornada del XXV Concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” al carrer María Rosa Molas, amb la participació de Pirotècnia Saragossana. Col·labora: Bricomart.
16 h. Homenatge a la Gent gran en la Pèrgola amb les actuacions del duo Mimanera i d’Alba María (Rocío Jurado).
17 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 8, Portal de l´Om.
17 h. Tardeo al Carrer Trullols, amb actuació de l’Orquestra “Huracà”. Col·labora Germandat dels Cavallers de la Conquesta.
17 h. En la Plaça de Bous. Bous de Juan Pedro Domecq per al Fandi, Manzanares i Roca Rey.
18 h. Teatre: El Cresol, presenta “Tres forasters de Madrid” d’Eduard Escalante, en el Teatre del Raval. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
18.30 h. DESFILADA INTERNACIONAL DE ANIMACION (Desfilada d’animació, teatre de carrer i música). Itinerari: Sanahuja, pl. Mª Agustina, Governador, Guitarrista Tárrega, Asensi, pl. de la Pau, Gasset, Ruiz Zorrilla i avinguda Rei Don Jaime. Patrocina BECSA.
19 h. Mostra Folklòrica en la plaça Major a càrrec de la Associació d’Estudis Tradicionals Grup Castelló. Patrocina: Fundació Dávalos-*Fletcher.
20 h. XX Mostra de Música i Folklore Regional en la plaça Sta. Clara amb la participació del cor rociero “Aires d’Andalusia” i el grup de ball del Centre Andalús. Patrocina: Cajamar Caixa Rural (Grup Cooperatiu Cajamar).
20 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 1, Brancal de la Ciutat.
21 h. Barbacoa popular. Gran degustació de xoriços i llonganisses gegants en la plaça Hort Sogueros. Patrocinen: Alcampo i C. c. Salera. Col·laboren: Coca-Cola i Periòdic Mediterràneo.
21:30h. Piromusical especial 75 Edició de les Festes a l’esplanada de l’Auditori, a càrrec de la pirotécnia Peñarroja de Vall d’Uixo.
22 h. Concert de Seguretat Social, OBK, La Banda del Capità Inhumà, Els simples i DjFrogman. En la plaça Mallorca. Organitza Colla Bufanuvols i El Vaixell Ochentero.
22.30 En la Plaça de bous, desafio ramader i Concurs de Emboladores. Organitza Medetauro.
22.30 h. En la plaça Major, gran actuació de Bertín Osborne.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiateros de Castelló.
23 h. “TRIBUT Al REI BARBUT” a les Aules amb l’actuació de “FITIPALDIS BAND – Tribut a Fito i Els Fitipaldis-“, “LLEI DJ” i “CARLOS BRÚ”, Organitza: Colla del Rei Barbut.
23 h. Gran actuació de les Nancys Rosses en el recinte de concerts.
00 h. Concert de Kinky Band al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DISSABTE 30

10.30 h. Primera part de l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu de Lledó en la seua Basílica, amb eixida des de la plaça María Agustina, que recorrerà l’avinguda del Lledó fins a la Basílica. Confecció per tots els participants d’una composició floral.
11.45 XXXI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE FESTA. Recepció oficial a les agrupacions participants en els salons de l’Excm. Ajuntament
12 h. Trobada de Muixerangues en la Plaça Hort Sogueros. Organitza: Conlloga Muixeranga de Castelló, participen Muixeranga de la Safor i la Colla Castellera dels Xiquets de Reus.
12.30 h. Recepció oficial a les Reines dels pobles de la província pel Excm. Ajuntament.
12.30 h. INTERSOLFA. XXXI Festival Internacional de Música de Festa. Partint de la Plaça Major, Colón, Enmig, pl. Mª Agustina, Av. Caputxins amb final en el Primer Molí (zona de “mascletaes”). Patrocina UBE.
14 h. Sisena jornada del XXV Concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” al carrer María Rosa Molas, amb la participació de Pirotècnia Germans Ferrandez de Múrcia. Col·labora: Bricomart.
16 h. Segona part de l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Lledó en la seua Basílica, amb eixida des de la plaça Major, que recorrerà les calles Arxipreste Balaguer, Major, plaça María Agustina i avinguda de Lledó fins a la Basílica. Confecció per part de tots els participants d’una composició floral.
17 h. En la Plaça de Bous. Bous de Domingo Hernández i Garcigrande per a Morante, El Juli i Perera.
18 h. Teatre: Baladre presenta “Això és un disbarat” de Remei Sánchez i “El cogombre i el meló” de Manuel Mundina en el Teatre del Raval. Patrocina: Fundació Dávalos- Fletcher.
18.15 h. Mostra Folklòrica en la plaça Major a càrrec de Associació Cultural Grup Ramell. Patrocina: Fundació Dávalos-Fletcher.
18.30 en la plaça Santa Clara XX Mostra de Música i Folklore Regional amb la participació del grup del Centre de Castella-la Manxa de Castellon. Col·labora Centre de Castella-la Manxa de Castelló. Patrocina: Cajamar Caixa Rural (Grup Cooperatiu Cajamar).
19.30 h. En la plaça Major, actuació Tribut a U2.
20 h. Mostra Folklòrica en la plaça Santa Clara a càrrec de la Associació Cultural Atzavara Grup de Ball. Patrocina: Fundació Dávalos-Fletcher.
20 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 15, Sequiol.
20,45 h. Visita de les Reines de les festes i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 12 el Grau.
21.00 h. En el grau, GRAN CORREFOC MAGDALENER amb la participació de Botafocs, Dimonis de la Plana i Diables de Castelló, amb el següent recorregut: Plaça Verge del Carmen, Sebastián el Canut, Gravina, passeig Buenavista i final en carrer Treballadors del Mar.
23 h. Gran actuació de Macaco en el recinte de concerts, amb l’actuació prèvia de Chamuyo.
23 h. Actuacions musicals en tots els sectors gaiateros de Castelló.
23 h. Castillo de Focs en el camí de Almalafa a càrrec de Pirotècnia Ricardo Caballer de València. Terrenys cedits per Fruites Ripo, Ripotenis i Ripofisio. Patrocina: UTE Sanejament Urbà Castelló.
23.30 h. Revetla a les Aules amb l’actuació de l’orquestra LA CROADA, organitza Colla del Rei Barbut.
00 h. Concert Els Replicantes al carrer Luis Vives. Organitza: Colla Bacallà.

DIUMENGE 31

10 h. Final del XXX Campionat Mundial de Boli Magdalena 2019. Parc dels Jocs Tradicionals (Segon Vaig moldre). Federació de Collas de Castelló i Colla Xupla Xarcos.
11 h. Clausura del XXXI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE FESTA, amb la participació de les bandes internacionals i la Banda Municipal de Castelló en la plaça Major. Patrocinen: MGS Segurs i FACSA.
11 h. En la plaça de Bous Concurs de Nacional de Retallades amb bous de Partit Resina. Organitza Medetauro.
12 h. BBVA Tornada a peu a Castelló 5K. XIX Trofeu Luis Adsuara. Eixida al carrer Zaragoza i arribada a l’Av. Rei en Jaume. Organitza: Runner’s Home.
12.30 h. XLV Concurs de paelles a Sant Francesc de la Font. Organitza: Germandat dels Cavallers de la Conquesta.
14 h. Setena jornada del XXV Concurs de mascletaes “Ciutat de Castelló” al carrer María Rosa Molas, amb Pirotècnia Caballer FX de Montcada (València). Col·labora: Bricomart.
17 h. Trobada juvenil de balls folklorics a la Plaça de les Aules. Col·laboren “Federació de grups folklorics de Castelló” i “Colla del Rei Barbut”.
17 h. En la Plaça de Bous. Bous de Gns. García Jiménez i Olga Jiménez per a Enrique Ponce, Cayetano i Varea.
19 h. En l’avinguda Rei Don Jaime, ‘Correfoc del Bestiari” amb la participació de Botafocs del Grau amb el bestiari: Drac, Vibria, Bestiari Infantil i l’Haca Traca Almalafa.
19.30 h. Lliurament el XXIX Masclet d’Argent de la Colla A Mitges, en el seu local del carrer Pare Vicent.
21.30 h. Desfilada Final de Festes, amb inici en l’avinguda Rei Don Jaime (Correu-vos). Recorregut: Colón, Enmig, Gasset, Major, Arxipreste Balaguer i Plaza Mayor. Patrocina BP Oil.
En finalitzar, Corre la traca! Gran traca final, a càrrec de Pirotècnia Reyes Martí de Borriana, que partint de la pl. Major, recorrerà els carrers Vera, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla, Av. Rei Don Jaime, Sant Vicent, Ronda Mijares, Zaragoza, Colón, Enmig, Porta del Sol, Trinidad, Ximenez, Pl. de la Pau, Major, Pl. Maria Agustina, Sanahuja, Sant Roque, Sant Félix, Enmig, Colón fins al Fadrí. Patrocina Maquiver SLU.
A continuació, tradicional Magdalena Vítol en la plaça Major. Patrocina: Patronat Provincial de Turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.