fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix tota la programaci贸 de la Nit de Sant Joan a Castell贸

Coneix tota la programaci贸 de la Nit de Sant Joan a Castell贸

M煤sica i ‘correfocs’ acompanyen a la tradicional plantada de fogueres, el sopar de pa i porta i el castell de jocs.

Es coneix com la nit m茅s curta de l’any. La Nit de Sant Joan plena de llum les platges de Castell贸 amb la plantada de fogueres i amb les vint-i-set activitats que programa l’Ajuntament per a aqueixa vetlada. Des de jocs recreatius per als m茅s xicotets fins al tradicional ‘correfocs’, una programaci贸 que arribar脿 a la platja de la Pineda i Gurug煤, el parc Litoral i el Grau la nit del 23 de juny fins a les 2.00.

Com la tradici贸 dicta, el foc jugar脿 el paper protagonista. Saltaran les espurnes al Grau amb la tabalada infernal a les 20.30, el correfoc de Botafocs i del Bestiari en el Passeig Buenavista a les 22.30 que culmina amb el Correaigua dels B猫sties d’aigua a les dotze i la Flama del Canig贸 i remat pirot猫cnic.

Grups de m煤sica i Djs ambientaran amb la seua m煤sica els quiosquets de la zona des de l’inici de la jornada. Arrancar脿 la programaci贸 a les 16.00 amb la Pool Party en Nudo Beach Club amb m煤sica a c脿rrec de Vitala i Paul Treef. Dharma, Ping眉in’s, La Ola, Sol茅 i La Platja tamb茅 proposen activitats musicals, com les actuacions remember de Djs de Kal-kat o Pir脿mide i les actuacions en directe de Rumba amb Kuerda pa Rato, de Xarxa Smoke o l’homenatge a Sabina per Ignacio Morcillo “Se帽orita per favor”. “El xou del Xerrac” envair脿 l’avinguda Ferrandis Salvador a manera de discom貌bil a partir de les 23.45.

Per als xiquets i xiquetes el Ping眉in’s organitza jocs recreatius, llits el脿stics i jocs de circ i habilitat. Pensat per als adults, la Colla Cagarr贸s convoca en l’avinguda Ferrandis Salvador un concurs de coques de Sant Joan pr猫viament al sopar de pa i porta que congregar脿 als i les castellonenques en el litoral. A aix貌 li segueix el ‘primer bany’ de la temporada i el tradicional castell de focs que posa fi a la vespra a les 23.59.

Com cada any, l’Ajuntament enc茅n la flama amb una gran foguera de voltant 60.000 quilos de llenya en la zona de costa a l’altura de l’aeroclub. A m茅s, dos camions al costat de la foguera del consistori proveiran llenya als ve茂ns i ve茂nes que vulguen prendre la seua pr貌pia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.