fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cultura organitza a l’Alcora unes jornades sobre els reptes del futur en la gestió de museus

Cultura organitza a l’Alcora unes jornades sobre els reptes del futur en la gestió de museus

Estes jornades tenen una participació d’unes 150 persones.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per mitjà de la Direcció Territorial de Castelló, organitza la quarta edició de les Jornades de Formació de Museus i Col·leccions Museogràfiques Permanents que en esta edició tenen com a lema ‘Reptes de futur en la gestió dels museus i col·leccions museogràfiques permanents de la Comunitat Valenciana: museus sostenibles’.

Aquestes jornades tenen una participació d’unes 150 persones i es desenvoluparan durant els pròxims dies 22 i 23 de novembre a l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora.

En la primera de les jornades d’este seminari s’abordaran temes com els plans de seguretat i d’evacuació de museus, el programa de gestió museística ‘GV Museia’ o els sistemes de gestió de qualitat per a museus i col·leccions museogràfiques. Així mateix, es donaran a conéixer diverses propostes didàctiques per a museus i col·leccions.

Per al dia 23 està previst que els assistents visiten el Museu de Ceràmica de l’Alcora, la fàbrica ‘La ilustre cerámica’, i la Reial Fàbrica de Ceràmica del Comte d’Aranda.

Esta trobada va dirigida tant als equips directius de museus com a les persones encarregades de les col·leccions museogràfiques, els representants municipals, alcaldies i regidories dels municipis amb serveis museístics, a més de personal docent i del món empresarial vinculat a la cultura i a serveis culturals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.