fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cultura presenta el concert de Flavio Ferri que inicia el cicle “Capsa de Músiques: Tardor Musical” a Borriana

Cultura presenta el concert de Flavio Ferri que inicia el cicle “Capsa de Músiques: Tardor Musical” a Borriana

El nou programa musical inclou un total de cinc actuacions on destaca l’elevada qualitat dels músics participants.

Durant tot l’any la Regidoria de Cultura aposta per una ampla programació de concerts dels quals un gran bloc està protagonitzat per les entitats musicals locals.

Als concerts de les diferents seccions de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca, la Coral Borrianenca o el Cor Carnevale s’afegeixen esta tardor un cicle de cinc concerts que sota el títol ‘Capsa de músiques: tardor musical’ portarà fins al Teatre Payà i a l’Auditori Juan Varea a músics valencians de contrastada qualitat, programats conjuntament per la Regidoria de Cultura i l’Institut Valencià de Cultura.

El primer concert del cicle va tindre lloc el passat dia 1 d’octubre a l’Auditori Juan Varea amb la interpretació del programa ‘De Beethoven a Chapí’ a càrrec de l’Ensemble Hypatia format per solistes de l’Orquestra de València, l’Orquestra de Còrdova i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Tal com ha explicat el regidor de Cultura, Vicent Granel “este diumenge dia 19 d’octubre a les 19 h al Teatre Payà el contratenor Flavio Ferri ens interpretarà el programa “Amor y sus efectos secundarios” amb l’acompanyament al piano de Victoriano Goterris, cançons per a veu i piano de compositors com Bellini, Schubert, Massenet o Schumann, entre altres”.
Les entrades ja estan a la venda en Buraudio (Escorredor, 58) de dilluns a divendres de 9 a 13 i dimarts i dijous de 18 a 20 h al preu de 5 € en platea i 4 € en l’amfiteatre. A més, des de la Regidoria de Cultura s’ha explicat que “dins el cicle també estan inclosos els concerts de premi dels grups que van resultar guanyadors de VII Concurs de música de cambra Ciutat de Borriana, organitzat per l’Agrupació Filharmònica Borrianenca.

Pel mes que ve. I concretament el diumenge dia 26 de novembre a les 19 h a l’Auditori Juan Varea tindrà lloc el concert dels guanyadors del primer premi ex aequo del concurs el Trio Pascual-Fanjul-Oliver i d’Alé Quartet.

Per al diumenge dia 3 de desembre s’ha programat el concert del Duo Evocación, guanyadors del segon premi del Concurs de música de cambra. I ja, per a la cloenda del cicle s’ha programat el concert extraordinari del prestigiós músic Llorenç Barber que, amb la col·laboració de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca, es realitzarà el diumenge dia 10 a les 19 h al CMC La Mercè. Tant els concerts dels guanyadors del Concurs de música de cambra com el de Llorenç Barber seran amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Des de la Regidoria de Cultura es convida als ciutadans a gaudir dels concerts que s’han programat dins del cicle ‘Capsa de músiques: tardor musical’ i en la resta de concerts que durant tot octubre, novembre i desembre tindran lloc a la nostra ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.