fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

De la Casa de Gran Hermano a la Casa de la Cultura d’Almassora

De la Casa de Gran Hermano a la Casa de la Cultura d’Almassora

El monòleg d’Ismael Beiro i Juanjo Albiñana estrena la programació nadalenca.

L’Ajuntament d’Almassora donarà la benvinguda al Nadal este divendres amb humor. Els còmics Ismael Beiro, guanyador de la primera edició de Gran Hermano, i Juanjo Albiñana actuaran sobre l’escenari de la Casa de la Cultura a partir de les 22.30 hores. Les entrades estan a la venda a través de la pàgina web www.almassora.es i també podran adquirir-se en la taquilla abans de l’espectacle. El preu únic és de 7 euros.

Esta actuació és la primera que integra la programació del bo cultural que Almassora ha posat a la venda com a novetat per promocionar l’accés a la Casa de la Cultura. El carnet funciona com a tarifa plana per accedir a la totalitat de la programació, a excepció de les actuacions benèfiques, i ja està a la venda en el SIAC (planta baixa de l’Ajuntament). La targeta identifica la fila i la butaca de cada usuari.

Els abonaments culturals tenen diferents trams de preus, de manera que el juvenil-adult (de 12 anys d’ara endavant) costa 115 euros, el d’infantil (entre 3 i 11 anys) està a la venda per 30 euros i, finalment, existeix una tarifa intermèdia de 75 euros per a pensionistes, membres de família nombrosa, jubilats i aturats. Esta targeta suposa un estalvi respecte al preu de les entrades soltes.

La regidora de Cultura, Isladis Falcó, ha animat als veïns d’Almassora a aprofitar esta promoció per a regalar l’abonament per Nadal. Entre altres espectacles, el passe permet l’accés a l’òpera, sarsuela, teatre, cinema, musicals, monòlegs i ballet. Les projeccions a través de la Royal Opera House de Londres també estan incloses. La primera d’ella serà la retransmissió de “Rigoletto” dimarts que ve 16 de gener.

Leave a Reply

Your email address will not be published.