fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Demà se celebrarà el mercat exterior de fruites i verdures al Port de Sagunt

Demà se celebrarà el mercat exterior de fruites i verdures al Port de Sagunt

La regidora de Comerç i Mercats apel·la a la ciutadania al fet que acudisca a proveir-se de productes de primera necessitat i no per oci, per a evitar posar en risc la seua seguretat ni la de venedors.

Demà, dissabte 9 de maig, se celebrarà el mercat exterior del Port de Sagunt. El mercat estarà situat en la plaça del Sol i al carrer Progrés i només hi haurà parades de fruites i verdures, seguint les mateixes indicacions que per al del dimecres a Sagunt.

La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, ha assegurat que ja està «tot preparat», pel fet que este mercat «és de major complexitat que el de Sagunt perquè hi ha més nombres de llocs». El mercat se celebrarà «mantenint les estrictes mesures de seguretat que mana la Conselleria de Sanitat, amb un aforament limitat i accés controlat per dos punts», ha afirmat Parra, a més de comptar amb «una gran presència de Policia Local, de Guàrdia Rural, així com de molt de personal del Departament de Comerç i Mercats per a controlar que durant tota la jornada es complixen les mesures de seguretat», ha afegit.

Per este motiu, la regidora apel·la a la responsabilitat de la ciutadania, tenint en compte que donades les circumstàncies actuals i fins i tot considerant que abans de la pandèmia moltes persones aprofitaven el mercat per a moments d’oci o distracció, ara «demanem a la ciutadania que vaja estrictament a fer la compra, a proveir-se de productes de primera necessitat i que ho faça en estrictes condicions de seguretat, no sols perquè estarem vetlant perquè es complixen totes les mesures, sinó per no posar en risc la seua seguretat ni la dels venedors», ha afirmat Parra.

D’acord amb les indicacions que han de dur a terme els venedors del mercat exterior, el consistori destaca 5 punts, com l’ús obligatori de mascaretes i guants; l’ús de gel hidroalcohòlic amb cada client i que cadascun dels desaprofitaments es deposite en bosses i es faça un ús obligatori d’un poal amb pedal. A més, que la distància de seguretat dins del lloc siga de 2 metres i que els venedors realitzen una desinfecció periòdica en els seus espais.

D’altra banda, per als compradors l’ajuntament aconsella l’ús de màscares i guants i que es realitze una desinfecció amb gel hidroalcohòlic en entrar. També indiquen que les persones se situen en les marques del sòl i es mantinga la distància de seguretat de dos metres. A més, està totalment prohibit tocar el gènere de les parades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.