fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Descobreix el nou cartell de les festes de la Magdalena 2022

Descobreix el nou cartell de les festes de la Magdalena 2022

El Patronat Municipal de Festes comunica l’obra de Carla Parra Bellido com la guanyadora, d’entre les 13 presentades en esta edició.

‘Nou somnis’ és el lema del cartell guanyador del concurs convocat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló per a la Magdalena 2022. L’autora d’este és Carla Parra, membre de la Gaiata Hort dels Corders, i el lema de la seua fa referència als nou dies de les festes fundacionals.

El cartell de Carla Parra ha sigut el guanyador d’un total de 13 presentats en l’edició d’este any. Sis d’ells es van descartar des d’un primer moment, ja que no s’ajustaven a les bases. El cartell guanyador i la resta dels 12 presentats al concurs s’exposaran a la sala d’exposicions de la Fundació Dávalos Fletcher des del 30 d’octubre fins al 7 de novembre.

L’Ajuntament avança així en l’organització de les pròximes festes, previstes del 19 al 27 de març, tenint en compte els diferents escenaris per a poder gaudir-les amb seguretat. El Consistori està en contacte amb Salut Pública per ajustar el programa a la situació epidemiològica i a les mesures de prevenció i protecció davant la Covid-19. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.