fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Diputació promociona l’oferta turística de l’interior de la província

Diputació promociona l’oferta turística de l’interior de la província

La Diputació de Castelló ha aconseguit que un important turoperador nacional de conéixer l’oferta turística de l’interior de la província per tota Espanya. Les trobades de treball realitzat per Moliner des del passat mes de gener en FITUR, de la mà del Patronat Provincial de Turisme han donat els seus fruits, i Europlayas ha iniciat ja els treballs per a promocionar davant més de 7.600 agències de viatge de tot el panorama nacional, l’interior castellonenc com a destinació turística.

Tant és així que el vicepresident de Turisme, Andrés Martínez, ha subratllat que aquest turoperador, que compta amb prop de mig segle d’experiència en el sector, ja ha paquetizat “el ric i variat patrimoni natural, històric, cultural i gastronòmic que ofereix el món rural provincial a qui ho descobreix”, per a iniciar com més prompte millor el treball de promoció.

De fet, aquesta mateixa setmana responsables de Europlayas s’han reunit amb nombrosos ajuntaments de l’interior de Castelló per a donar-los a conéixer el producte que oferiran a milers d’agències de tota Espanya “i que posaran en l’aparador turístic als nostres pobles amb el clar benefici que açò genera”.

No en va, Martínez ha destacat que “aquesta nova aliança va més enllà del turístic, ja que ofereix una nova eina per a cohesionar i impulsar el territori i dinamitzar els municipis del nostre interior. El turisme és un aliat útil a l’hora de dinamitzar el territori, atraure riquesa i generar oportunitats econòmiques i socials”.

Accions per a dinamitzar turísticament l’interior
Tot açò amb l’objectiu clar “de consolidar la població en el món rural provincial”. És per açò que acords com aquest se sumen a una bateria d’accions directes en clau turística entre les quals destaquen els més de 430.000 euros que invertirà la Diputació per a finançar els programes de Competitivitat Turística o els més de 145.000 euros amb els quals ha subvencionat els plans estratègics de turisme de fins a 45 municipis.

I és que tal com ha incidit Martínez, “el turisme és un recurs més dins d’un dels objectius prioritaris i reptes marcats per aquesta institució com és el de la consolidació de la població rural. De la seua mà aconseguirem generar oportunitats laborals i riquesa en els pobles de l’entorn rural i combatre així el problema sociodemogràfic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.