fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Diumenge torna el Comerç al Carrer a Benicarló

Diumenge torna el Comerç al Carrer a Benicarló

Les botigues de Benicarló tornaran al carrer aquest diumenge 21 de febrer amb tota l’oferta del final de la temporada de rebaixes. Fins a 37 establiments comercials de la ciutat es reuniran al carrer Major i carrer de Sant Joan de 10.00 a 20.00 hores.

El proper diumenge, 21 de febrer, tindrà lloc una nova edició del Comerç al Carrer que organitza la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Unió de Comerços. Fins a 37 establiments comercials de Benicarló sortiran al carrer per oferir els seus productes, des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, complements, perfumeries o articles de regal, que oferiran al millor preu els últims productes de la temporada. Enguany, tornant als inicis d’aquesta iniciativa, els estands s’ubicaran als carrers Major i de Sant Joan. I com a novetat, s’instal·laran castells inflables durant tot el dia.

Amb aquesta nova edició del Comerç al Carrer, Benicarló aposta de nou per una iniciativa comercial que té una prioritat per damunt de tot: dinamitzar la ciutat i fomentar que els veïns i visitants surten al carrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.