fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

DreamHack València 2022 inclourà per primera vegada una Zona Retro amb més de 30 màquines arcade per a tota la família

DreamHack València 2022 inclourà per primera vegada una Zona Retro amb més de 30 màquines arcade per a tota la família

El ‘Arcade Museum Experience’ reproduirà una sala de recreatius on pares i mares podran rememorar els millors clàssics dels anys 80 al costat dels seus fills.

DreamHack València, el major festival de videojocs i oci digital d’Espanya i part del circuit internacional més important del món, comptarà per primera vegada amb una Zona Retro on es podrà gaudir del ‘Arcade Museum Experience’ i de l’exposició ‘TRON: 40 aniversari 1982-2022’, dos projectes impulsats per Cultura del Videojoc, Museu del Recreatiu i ZOOO. El festival se celebra aquest cap de setmana de l’1 al 3 de juliol en Fira València.

Per primera vegada en la història de DreamHack València, la Zona Retro del festival albergarà el ‘Arcade Museum Experience’, un espai on es reproduirà un saló recreatiu de l’època daurada dels videojocs Arcade a Espanya i que comptarà amb més de 30 màquines i pinballs originals, en el qual tota la família tindrà l’oportunitat de rememorar els millors videojocs clàssics dels anys 80, com Tetris, Street Fighter, Puzle Bubble, Super Pang, Pacman, Final Fight, Metall Slug o Ghost’n Goblins, entre molts altres.

A més, la Zona Retro albergarà l’exposició “TRON: 40 aniversari 1982 – 2022”, que homenatja a un dels clàssics del cinema dels vuitanta i referent per als amants dels videojocs. Aquesta pel·lícula, pionera en l’ús del CGI per a efectes especials, va ser la precursora del metaverso i gràcies a aquesta exposició els assistents podran submergir-se en la història de la pel·lícula, descobrint les curiositats del rodatge, però també veure en exclusiva articles únics de la saga, jugar amb la seva pinball i arcades o conèixer les anècdotes privades dels actors que van participar en el seu rodatge.

Per a Javier Carrión, Director de DreamHack València 2022: “La Zona Retro de DreamHack València està especialment dissenyada perquè tota la família pugui gaudir junta de la seva afició pels videojocs. Així, pares i mares podran ensenyar als seus fills com eren els primers videojocs que els van enganxar quan tenien la seva edat. A més, els més joves podran aprendre sobre la història de la seva afició favorita i descobrir els secrets d’una obra mestra del gènere com va ser TRON”.

Tots dos projectes, desenvolupats de manera conjunta per Cultura del Videojoc, Museu Recreatiu i ZOOO, tenen l’objectiu de preservar i divulgar la cultura del videojoc entre els més joves.

DreamHack València inclourà competicions de esports, tornejos LAN, música en directe, meet&greet, zona d’exposició, conferències, concursos de cosplay i moltes més activitats específicament orientades per als amants dels videojocs i la cultura juvenil.

Les primeres competicions anunciades per a enguany han convertit ja al festival en la cita més important de esports a nivell nacional, en poder donar cabuda a tornejos tan destacats com el del circuit femení CS:GO, Halo Championship Sèries, ESL Challenger o Starcraft 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.