Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El 23 de novembre comencen les preinscripcions per al Penyagolosa Trails 2020, que se celebrarà el 18 d’abril

El 23 de novembre comencen les preinscripcions per al Penyagolosa Trails 2020, que se celebrarà el 18 d’abril

El president José Martí destaca la importància d’este esdeveniment esportiu que “ens posa en el mapa i que està en sintonia amb el projecte de nova ruralitat que impulsem des de la Diputació”.

El Comité d’Honor de Penyagolosa Trails HG, format pel president de la Diputació de Castelló, José Martí; la diputada d’Esports, Tania Baños; el director de l’esdeveniment, Tico Cervera, i els onze alcaldes de les localitats per les quals transcorren la XXII MiM i la IX CSP s’han reunit hui en el Palau Provincial per a donar el tret d’eixida a l’edició de 2020. En l’acte han posat en comú tot el necessari per a organitzar la millor edició possible i aconseguir de nou l’èxit d’estos últims anys, en els quals s’ha aconseguit una gran internacionalització.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat la importància del Penyagolosa Trails HG, que “és un referent nacional i internacional en el món del trail” i que “suposa un instrument molt eficaç per a la promoció de l’interior de la nostra província i del nostre projecte d’una nova ruralitat basada en el benestar i la salut”. “És a més”, ha afegit, “un esdeveniment que genera un doble impacte econòmic en el territori: un immediat durant els dies de la prova, i un altre a mitjà i llarg termini fruit de la promoció que la trail genera”.

Martí ha afegit que el Penyagolosa Trails HG “és un esdeveniment esportiu del qual ens sentim orgullosos perquè amb ell es demostra que en esta terra sabem fer les coses molt bé”. En este sentit, ha recordat que com la carrera discorre pel parc natural del Penyagolosa, únicament es permet la participació de 2.100 atletes, a pesar que en l’edició de 2019 es van preinscriure un total de 4.730 persones de 49 nacionalitats i 46 províncies espanyoles.

El director de Penyagolosa Trails HG, Tico Cervera, ha agraït el suport de totes les autoritats a esta nova de la prova i ha apuntat que “volem continuar fent de Penyagolosa Trails un referent en el món del trail, tant a nivell nacional com internacional, per la qual cosa és necessària esta suma d’esforços a tots els nivells administratius”.

En la Plaça de les Aules també s’ha recreat la meta de Sant Joan de Penyagolosa i s’ha instal·lat un photocall que ha despertat l’interès dels veïns i veïnes de Castelló, com ja es va fer fa unes setmanes en la principal fira internacional de trail del món, Ultra Trail du Mont Blanc. Allí es van citar 10.000 corredors i 800.000 espectadors i van passar pel Saló més de 50.000 visitants. Un gran èxit promocional que s’espera que continue donant a conèixer els encants de Penyagolosa Trails HG i de la província de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.