fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El campus gamer reunix a més de 500 persones a Sagunt

El campus gamer reunix a més de 500 persones a Sagunt

L’esdeveniment va ser organitzat per la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, dins de la seua oferta cultural i d’oci per a este estiu.

El Casal Jove del Port de Sagunt ha acollit, durant les vesprades d’esta setmana el campus gamer, un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, dins de la seua oferta cultural i d’oci per a este estiu. Des del passat 29 de juny fins ahir, en horari de 17 a 20 hores, jóvens d’entre 12 i 25 anys s’han donat cita en este esdeveniment en el qual els tornejos i els videojocs han sigut els vertaders protagonistes.

Des de Joventut informen que el campus ha sigut tot un èxit de públic ja que han participat més de 500 persones en els tornejos presencials que s’han desenvolupat amb especial esment al torneig online de League of Legends, el qual va ser seguit per 870 persones.

En este sentit, el regidor delegat de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha destacat que «la Setmana Gamer ha sigut un èxit d’organització i de participació. Malgrat les circumstàncies de la COVID19, més de 500 jóvens han vingut al Casal Jove a disfrutar dels tornejos i dels diferents espais de videojocs, per la qual cosa continuarem treballant en esta línia per continuar organitzant activitats vinculades amb el món gamer, que és allò que demanen els nostres jóvens a través dels Corresponsals».

Cal assenyalar que en les instal·lacions del Casal Jove, tant el departament de Joventut com els corresponsals dels IES, van organitzar una competició diferent cada dia, amb els jocs Fortnite, FIFA 20, Mario Kart, Smash Bross, Just Dance o Beat Saber, mentre que el torneig en línia era de l’esmentat videojoc League of Legends, el qual va ser retransmés en directe en la sala d’actes del Casal Jove.

Per a la realització del campus es van instal·lar diferents espais, com per exemple una zona PS4, amb 16 PlayStation 4, a més també es va ubicar una zona Nintendo Switch, una àrea de simuladors de conducció de cotxe, una altra zona de Just Dance i, finalment, una zona realitat virtual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.