fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El campus gamer reunix a m茅s de 500 persones a Sagunt

El campus gamer reunix a m茅s de 500 persones a Sagunt

L’esdeveniment va ser organitzat per la Regidoria de Joventut i Inf脿ncia de l’Ajuntament de Sagunt, dins de la seua oferta cultural i d’oci per a este estiu.

El Casal Jove del Port de Sagunt ha acollit, durant les vesprades d’esta setmana el campus gamer, un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Joventut i Inf脿ncia de l’Ajuntament de Sagunt, dins de la seua oferta cultural i d’oci per a este estiu. Des del passat 29 de juny fins ahir, en horari de 17 a 20 hores, j贸vens d’entre 12 i 25 anys s’han donat cita en este esdeveniment en el qual els tornejos i els videojocs han sigut els vertaders protagonistes.

Des de Joventut informen que el campus ha sigut tot un 猫xit de p煤blic ja que han participat m茅s de 500 persones en els tornejos presencials que s’han desenvolupat amb especial esment al torneig online de League of Legends, el qual va ser seguit per 870 persones.

En este sentit, el regidor delegat de Joventut i Inf脿ncia, Guillermo Sampedro, ha destacat que 芦la Setmana Gamer ha sigut un 猫xit d’organitzaci贸 i de participaci贸. Malgrat les circumst脿ncies de la COVID19, m茅s de 500 j贸vens han vingut al Casal Jove a disfrutar dels tornejos i dels diferents espais de videojocs, per la qual cosa continuarem treballant en esta l铆nia per continuar organitzant activitats vinculades amb el m贸n gamer, que 茅s all貌 que demanen els nostres j贸vens a trav茅s dels Corresponsals禄.

Cal assenyalar que en les instal路lacions del Casal Jove, tant el departament de Joventut com els corresponsals dels IES, van organitzar una competici贸 diferent cada dia, amb els jocs Fortnite, FIFA 20, Mario Kart, Smash Bross, Just Dance o Beat Saber, mentre que el torneig en l铆nia era de l’esmentat videojoc League of Legends, el qual va ser retransm茅s en directe en la sala d’actes del Casal Jove.

Per a la realitzaci贸 del campus es van instal路lar diferents espais, com per exemple una zona PS4, amb 16 PlayStation 4, a m茅s tamb茅 es va ubicar una zona Nintendo Switch, una 脿rea de simuladors de conducci贸 de cotxe, una altra zona de Just Dance i, finalment, una zona realitat virtual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.