fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Cap d’Any se celebrarà amb els concerts de l’Orquestra Marengo, a Sagunt, i de la Liverpool al Port de Sagunt

El Cap d’Any se celebrarà amb els concerts de l’Orquestra Marengo, a Sagunt, i de la Liverpool al Port de Sagunt

El concert a Sagunt tindrà lloc a la plaça Major i, al Port de Sagunt, a la plaça del Sol. Els dos començaran al voltant de les 23.30 hores i s’allargaran fins les 4.00 de la matinada.

La regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de Sagunt, en col·laboració amb la Federació de Penyes del Port de Sagunt i de Sagunt, han presentat este matí en el Consistori dos espectacles musicals que han organitzat per a la celebració de la Nit de Cap d’Any.

A Sagunt, l’Orquestra Marengo actuarà a la plaça Major des de les 23.30 hores. La cita estarà amenitzada per Paqui Rondán, amb la companyia d’este grup revelació jove i divertit. Les campanades seran des de l’Església de Santa María. L’Orquestra Marengo és un grup que no para de créixer i assegurar-se l’èxit amb components que aporten talent i fort dinamisme sobre l’escenari amb extens repertori musical per a tots els públics.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha argumentat que a l’hora de dur a terme esta iniciativa era essencial tenir en compte tres idees claus: «La primera, que tothom tinga a la seua disposició un gran esdeveniment públic i gratuït, de manera que qualsevol persona que vulga puga gaudir d’esta nit especial amb una amenització que vaja una mica més enllà. Són dues orquestres de primer nivell. Esperem que la nit es desenvolupe amb tota la felicitat i alegria que correspon a l’última nit de l’any. La segona és que hem triat dos llocs emblemàtics, els dos rellotges públics més característics del municipi com són el de Santa María, en la plaça Major, i el de la Tinència d’Alcaldia en la plaça del Sol, la qual cosa creiem que té molt de sentit tant per a Sagunt com per al Port de Sagunt. I el tercer element, que per a nosaltres és clau, és la seguretat, així que la voluntat d’establir este gran esdeveniment és facilitar que tothom tinga a una distància a peu una gran festa de la qual poder gaudir sense haver de fer ús del cotxe, amb la qual cosa també guanyem en seguretat viària».

Pel que fa al Port de Sagunt, l’Orquestra Liverpool serà l’encarregada d’omplir de festa i alegria la plaça del Sol a partir de les 23.45 hores.  Es tracta d’un grup carismàtic amb un dels directes més potents del panorama nacional que fa un recorregut per tots els estils musicals. Compten amb una poderosa posada en escena i repertori de recorregut musical per a tots els estils. Els dos concerts es prolongaran fins a les 4.00 de la matinada.

Per la seua banda, la regidora delegada de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, ha explicat que «per fi podem anunciar que estem de plena normalitat i que per fi acomiadarem el 2022 amb una celebració de Nit de Cap d’Any que, a més, serà per tot l’alt i serà doble. Venim a anunciar-vos que enguany, per a acomiadar l’últim dia de l’any, tindrem orquestra tant a la plaça Major de Sagunt, com a la plaça del Sol del Port de Sagunt. Esperem que siga un any de celebracions per a totes i tots, amb bona companyia i, sobre tot, amb alegria i harmonia».

També han acudit a l’acte el president de la Federació de Penyes del Port de Sagunt, Manel Rubio, i el president de la Federació de Penyes de Sagunt, Ricardo Meliá. Les penyes de Sagunt han triat Paqui Rondán com a mantenidora de l’acte de les campanades, mentre que les penyes del Port de Sagunt ho anunciaran pròximament.

«Una nit de Cap d’Any que sens dubte recordarem, en la que espere que tots i totes col·laboren perquè siga absolutament màgica, i estic segur que serà un magnífic començament per a 2023», ha puntualitzat l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.