fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Casal Jove de Benic脿ssim suma usuaris durant el mes de juliol

El Casal Jove de Benic脿ssim suma usuaris durant el mes de juliol

L’espai juvenil ha albergat 22 activitats durant el mes previ al descans vacacional.

El Casal Jove de Benic脿ssim es va de vacances durant el mes d’agost per貌, abans d’aix貌, ha comptat amb un mes de juliol de gran activitat. 鈥淩esulta gratificant veure l’increment de nous joves que, igual que durant el curs escolar, gr脿cies a la qualitat de les diferents activitats programades durant el mes de juliol en el Casal Jove s’han acostat cada vesprada trobant un espai on a m茅s de fomentar la companyonia, s’organitzen activitats d’oci saludable鈥, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.
En xifres, l’espai juvenil situat al carrer Bayer ha congregat una mitjana de 30 joves al dia. 鈥淐ada nou usuari que arriba al Casal, arriba amb ganes d’aportar idees noves i col路laborar activament i aix貌 ens ajuda a continuar treballant a l’hora de realitzar una programaci贸 atractiva per a tots鈥, ha explicat la regidora responsable de l’脿rea, Vanessa Batalla.
Quant al nombre d’activitats, durant el mes de juliol s’han realitzat 22 activitats, entre elles manualitats, jocs d’aigua, eixides a la platja, tallers de cuina i diferents excursions. Les activitats s’han dut a terme de dimarts a dissabte, de 17.00 a 20.00, per貌 la joventut tamb茅 podia accedir a la instal路laci贸 del Casal Jove els dilluns.
I ja amb el mes de juliol finalitzat i l’inici del mes de descans d’activitat, el Casal Jove t茅 previst continuar el pr貌xim curs amb una gran varietat d’activitats, treballant sempre els valors m茅s essencials com l’empatia, la companyonia, la sinceritat, la humilitat i la solidaritat, entre altres. Quant a les propostes d’activitats, es t茅 molt en compte l’opini贸 i propostes dels propis usuaris i 茅s per aix貌 que els monitors i la informadora juvenil premen l’opini贸 dels joves de manera setmanal per a con茅ixer les seues inquietuds i adaptar la programaci贸 a les seues necessitats.

Dimecres de cinema
Durant el mes d’agost continua la programaci贸 dirigida al p煤blic familiar i juvenil, Dimecres de Cinema, que es desenvolupa en la zona d’esbarjo del *CEIP *Palmerar a les 21.30 hores i l’acc茅s 茅s gratu茂t. Dimecres que ve 3 d’agost est脿 prevista la pel路l铆cula Pare no hi ha m茅s que un 2 , i finalment, Un m茅s de la fam铆lia es projectar脿 el dia 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.