fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Casal Jove de Borriana presenta una nova edici贸 del Curs de Monitor de temps lliure

El Casal Jove de Borriana presenta una nova edici贸 del Curs de Monitor de temps lliure

Del 10 al 26 de juliol en les instal路lacions del Casal Jove de Borriana.

El Casal Jove de Borriana presenta una nova edici贸 del curs semipresencial intensiu de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure, Educaci贸 Infantil i Juvenil, que es realitzar脿 a Borriana entre els dies del 10 al 26 de juliol.

El curs est脿 homologat per l’Institut Valenci脿 de la Joventut (IVAJ) i compta amb la possibilitat d’accedir a una borsa de treball despr茅s de superar-ne la formaci贸. Les sessions formatives es duran a terme de manera presencial al Casal Jove de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h i de 15h a 18h.

La taxa del curs 茅s de 170鈧, amb un total de 310 hores repartides en diferents fases: 100 hores presencials de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 18h, 50 hores en l铆nia una cam铆 finalitzat el curs, i 160 hores de pr脿ctiques, per a obtindre el certificat definitiu.

L’alumnat interessat haur脿 d’haver complit 16 anys abans de l’inici del curs, i 18 anys abans de la finalitzaci贸 del curs, per a l’expedici贸 del certificat corresponent. El temps m脿xim per a realitzar totes les hores i complir els requisits indispensables finalitza als 3 anys de l’inici del curs.

Per a m茅s informaci贸 i inscripcions, les persones interessades poden accedir a trav茅s de <www.escolamonmagic.com> o a trav茅s del tel猫fon 964 227 249 (ext.3).

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Llu茂sa Monferrer, ha destacat que 鈥渁questa formaci贸 茅s una oportunitat per a la gent jove per a millorar les seues compet猫ncies professionals. Des de la Regidoria de Joventut de l鈥橝juntament de Borrriana, continuarem escoltant les peticions dels joves i de les joves, i adaptarem la nostra programaci贸 per a oferir-los una formaci贸 espec铆fica d鈥檃cord amb les seues necessitats鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.