fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Centre Aragonés de Borriana celebra el Festival de Jotes per a Sant Jordi

El Centre Aragonés de Borriana celebra el Festival de Jotes per a Sant Jordi

L’actuació s’iniciarà a les 18 hores en el Teatre Payà diumenge que ve

Aquest diumenge, dia 9 d’Abril a les 18 h, el Teatre Payà acull el tradicional festival de jotes amb motiu de la commemoració del dia de Sant Jordi, patró d’Aragó, que organitza el Centre Aragonés de Borriana. Una cita habitual i obligada per a molts aragonesos que resideixen a la ciutat de La Plana, i també per a molts veïns i veïnes amants del folklore aragonés.

El festival comptarà amb un ampli repertori musical i de dansa dividit amb dues parts. A la primera part tindrà tot el protagonisme el grup de guitarres i acordions del Centre Aragonés, on interpretaran diverses cançons típiques de la seua regió. La segona part serà més variada i comptara amb la intervenció dels grups de ball, de cant i la rondalla. En aquesta part ens delectaran amb un ampli repertori de jotes, jotes d’estil, jotes a duo, boleros i moltes altres cançons d’estil aragonés.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, i el president del Centre Aragonés, Pepe Blasco, han animat a acudir a veure el festival a tot el municipi. El Centre Aragonés és un col·lectiu jove, amb set anys de vida, i amb seu al Centre Municipal de Cultura la Mercé, i que du organitzant diferents activitats, com el festival de jotes de Sant Jordi o el Pilar, a més a més, de les classes de cant, dansa, instruments de rondalla i acordió durant tot l’any. A més a més, aquest any han iniciat la creació d’unes jornades per conèixer millor les terres aragoneses a la nostra ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.