fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre Aragon茅s de Borriana celebra este cap de setmana la festa del Pilar amb el tradicional Festival de Jotes

El Centre Aragon茅s de Borriana celebra este cap de setmana la festa del Pilar amb el tradicional Festival de Jotes

Ser脿 el Teatre Pay脿 el lloc que acollisca la cita este diumenge a partir de les sis de la vesprada en un festival que tamb茅 comptar脿 amb una missa baturra dins la seua programaci贸.

El Centre Aragon茅s de Borriana, amb la col路laboraci贸 de la Regidoria de Cultura, han programat per a este diumenge dia 15 d’octubre i a partir de les 18 hores al Teatre Pay脿 el seu tradicional Festival de Jotes del Pilar. En ell participaran les seccions de ball, cant i rondalla de l’associaci贸, a m茅s de cantadors solistes de jotes d’estil, que mostraran l’ampla tradici贸 folkl貌rica aragonesa. L’entrada ser脿 gratu茂ta fins a completar aforament. El festival ser脿 la cloenda d’un dia de celebraci贸 en el que el Centre Aragon茅s commemore la festivitat de la Mare de D茅u del Pilar, que s’iniciar脿 amb una missa a les 12 del mat铆 a l’esgl茅sia de la Merc猫.

El Centre Aragon茅s de Borriana, des de la seua fundaci贸 l’any 2010, 茅s, actualment, una de les associacions culturals m茅s actives de la nostra ciutat, i realitza una tasca de promoci贸 del folklore aragon猫s mitjan莽ant classes, que es realitzen al CMC La Merc猫, i la participaci贸 en diversos actes festius i culturals, a m茅s d’organitzar dos festivals de jotes anualment al Teatre Pay脿.

El Regidor de Cultura, Vicent Granel, convida a tots els ciutadans a participar en els actes que organitza el Centre Aragon茅s i en especial al Festival de Jotes que tindr脿 lloc al Teatre Pay脿 on es podr脿 gaudir d’una bona mostra del folklore aragon猫s arrelat al nostre poble per l’ampli contacte existent, des d’antic, amb els pobles aragonesos. Tal com ha comentat 芦cada any amb la celebraci贸 del Festival de Jotes veiem com les desenes i desenes d’aragonesos i aragoneses que viuen a Borriana, i tamb茅 als pobles ve茂ns, gaudeixen, d’una banda de la tradici贸 que els representa, i a m茅s, mostren tot eixe ventall cultural propi a la resta de ve茂ns i ve茂nes de la ciutat禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.