fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acull el drama familiar La Herencia

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acull el drama familiar La Herencia

Dissabte que ve 11 de juliol, a les 20.00 hores, tindr脿 lloc l’obra de Miller Producciones que ja compta amb l’aforament complet.

La Delegaci贸 de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha programat per a este cap de setmana l’obra La Herencia. Es tracta d’una obra plena d’intriga, drama i com猫dia negra de Miller Producciones que tindr脿 lloc dissabte que ve 11 de juliol, a les 20.00 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal. La Herencia va ser Premi Nacional de Teatre Ciutat de Castell贸 2018 i seleccionada en el programa Cimientos 2019 pel IATI Theater de Nova York.

David Barreiro, autor de la dramat煤rgia, conta la hist貌ria de Bruno, Sergio i Raquel, tres germans distanciats per l’esdevenir de la vida, que s贸n citats despr茅s de la mort de la seua tia Enriqueta per al repartiment de l’her猫ncia, malgrat no haver tingut mai una relaci贸 pr貌xima a la morta. Per a la seua sorpresa, a cadascun d’ells li 茅s concedit molt m茅s del que imaginaven. No obstant aix貌, quan van a signar l’acceptaci贸 de l’her猫ncia, el marmessor els llig el final del testament: cadascun podr脿 renunciar, si ho desitja, a la seua part, a canvi del que cont茅 el malet铆 met脿l路lic que ell ha portat a la cita. Ac铆 comen莽aran a eixir a la llum els dubtes, enveges i rancors abans de con茅ixer el que cont茅 este malet铆, alguna cosa que mai s’haurien pogut imaginar.

Complint amb la nova normativa, l’aforament de la sala s’ha redu茂t per a mantindre la dist脿ncia de seguretat entre les persones assistents, per este motiu i a causa del gran inter茅s suscitat per la ciutadania, les entrades estan esgotades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.