fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acull el drama familiar La Herencia

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acull el drama familiar La Herencia

Dissabte que ve 11 de juliol, a les 20.00 hores, tindrà lloc l’obra de Miller Producciones que ja compta amb l’aforament complet.

La Delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha programat per a este cap de setmana l’obra La Herencia. Es tracta d’una obra plena d’intriga, drama i comèdia negra de Miller Producciones que tindrà lloc dissabte que ve 11 de juliol, a les 20.00 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal. La Herencia va ser Premi Nacional de Teatre Ciutat de Castelló 2018 i seleccionada en el programa Cimientos 2019 pel IATI Theater de Nova York.

David Barreiro, autor de la dramatúrgia, conta la història de Bruno, Sergio i Raquel, tres germans distanciats per l’esdevenir de la vida, que són citats després de la mort de la seua tia Enriqueta per al repartiment de l’herència, malgrat no haver tingut mai una relació pròxima a la morta. Per a la seua sorpresa, a cadascun d’ells li és concedit molt més del que imaginaven. No obstant això, quan van a signar l’acceptació de l’herència, el marmessor els llig el final del testament: cadascun podrà renunciar, si ho desitja, a la seua part, a canvi del que conté el maletí metàl·lic que ell ha portat a la cita. Ací començaran a eixir a la llum els dubtes, enveges i rancors abans de conéixer el que conté este maletí, alguna cosa que mai s’haurien pogut imaginar.

Complint amb la nova normativa, l’aforament de la sala s’ha reduït per a mantindre la distància de seguretat entre les persones assistents, per este motiu i a causa del gran interés suscitat per la ciutadania, les entrades estan esgotades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.