fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El cicle ‘Celebrem amb la Natura’ organitza una gimcana ambiental per al dia de la Biodiversitat a Castell贸

El cicle ‘Celebrem amb la Natura’ organitza una gimcana ambiental per al dia de la Biodiversitat a Castell贸

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Castell贸 torna el dia 20 de maig amb activitats per a tots els p煤blics

El programa ‘Celebrem amb la Natura!’, impulsat per l’Ajuntament de Castell贸 a trav茅s de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, torna este pr貌xim diumenge, 20 de maig, amb una gincana ambiental per a commemorar el dia de la Biodiversitat.

Esta jornada d’activitats, la segona programada des del comen莽ament de la campanya, tindr脿 lloc en el parc Ge貌leg Jos茅 Royo i comen莽ar脿 a partir de les 10.00 h. Aprofitant l’arribada del bon temps, esta gincana ambiental 茅s una bona oportunitat per a tots aquells que vulguen celebrar la Biodiversitat en un espai verd urb脿 com 茅s el parc Ge貌leg Royo, ja que es tracta d’una activitat dirigida a tots els p煤blics.

La biodiversitat urbana -plantes, arbres, insectes, aus…- ens aporta beneficis que moltes vegades passen desapercebuts, per貌 mai podr铆em viure sense ells! Si vols con猫ixer-los i aprendre a valorar-los amb tota la fam铆lia, esta nova activitat promoguda per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental 茅s una molt bona oportunitat.

La gimcana 茅s una activitat gratu茂ta, per貌 茅s necessari realitzar una pr猫via inscripci贸 per a poder participar. Aix铆 doncs, les persones interessades a gaudir d’este dia a l’aire lliure o que vulguen rebre m茅s informaci贸 sobre este tema poden enviar un correu electr貌nic a info@itinerantur.com o cridar al 611 496 058.

La campanya Celebrem amb la Natura pret茅n conscienciar sobre els valors naturals. Per a a莽貌, se seleccionen dies mediambientals del calendari natural per a “organitzar activitats dirigides a tots els p煤blics que ens permeten visibilitzar estos dies mediambientals i aix铆 contribuir a una major difusi贸 i conscienciaci贸 entre la poblaci贸”, segons ha explicat la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Us贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.