fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El comer莽 local d贸na la benvinguda a la primavera albergant una exposici贸 itinerant a Nules

El comer莽 local d贸na la benvinguda a la primavera albergant una exposici贸 itinerant a Nules

Este cap de setmana hi haur脿 un taller de confecci贸 de mones al mercat municipal.

Els comer莽os de la zona centre de la localitat de Nules albergaran una exposici贸 itinerant amb la intenci贸 de promocionar els establiments. Ens ajudes a pintar la primavera al centre? 脡s la campanya que comen莽ar脿 el pr貌xim divendres 23 de mar莽 per a dinamitzar la zona centre del municipi i que organitza l’Associaci贸 de Comer莽os de la Zona Centre de Nules (CZC) amb la col路laboraci贸 de la Regidoria de Comer莽.

La campanya t茅 un taller de pintura anomenat “Pinta la primavera” dirigit als xiquets i a les xiquetes interessats en el qual es pintaran uns murals de tem脿tica relacionada amb esta estaci贸 que despr茅s formaran part de l’exposici贸 itinerant que recorrer脿 els comer莽os del centre, “茅s una iniciativa amb la qual volem acostar els comer莽os als ciutadans alhora que desenvolupem una activitat relacionada amb l’art i la creaci贸 que impartir脿 un professional de la nostra localitat”, comenta la presidenta de l’Associaci贸 de Comer莽os de la Zona Centre, Lourdes Herr谩iz.

Este taller estar脿 dirigit per Juanma Gavara i tindr脿 lloc el divendres 23 de mar莽 a les 17.00 hores a la pla莽a Major, a m茅s les persones participants podran gaudir de jocs, animaci贸 i sorteig de regals.

Tamb茅 es pintaran unes margarides que s’exposaran en cadascun dels establiments que formen part d’esta campanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.