fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Factory Fest Meeting de Sagunt posa el colofó demà al Factory Fest

El Factory Fest Meeting de Sagunt posa el colofó demà al Factory Fest

El Casal Jove acull esta fira de nous talents locals on el públic podrà conéixer els seus treballs artístics al llarg d’una jornada que es perllongarà des de les 10.00 fins a les 20.30 hores.

Demà dissabte, 3 de juliol, la Regidoria de Joventut celebrarà en el Casal Jove del Port de Sagunt el Factory Fest Meeting com a colofó al Factory Fest, el festival que des d’octubre fins a juny ha organitzat la delegació amb concerts en xicotet format amb el doble objectiu de donar suport a jóvens músics i grups locals i oferir una programació de música segura i de qualitat en estos temps de pandèmia.

Amb esta proposta Joventut ha fet un circuit de música en directe en tres punts de la ciutat: Mercat de Sagunt, Casino-Gerència i Casal Jove, donant cabuda a més d’una trentena d’artistes i bandes locals de menys de trenta anys en els vint-i-quatre concerts que han tingut lloc en els quasi nou mesos que ha durat el festival.

Ara, amb este Meeting, es posa el tancament a este cicle de concerts amb una proposta que pretén ser un espai de reunió i diàleg per a la joventut on analitzar problemes i buscar solucions que els afecten com a jóvens amb inquietuds de creació artística i musical a la ciutat, amb diverses xarrades sobre el panorama artístic jove en el municipi, i les conclusions del qual s’incorporaran al Pla Jove que està elaborant la regidoria.

També hi haurà quinze concerts en xicotet format de diversos grups i músics en dos escenaris diferents, així com estands de jóvens artistes i grups musicals on exposaran el seu material, ja siguen discos, il·lustracions, pins, samarretes, etc. D’igual manera hi participaran diferents empreses de management i promotores musicals dins d’esta fira musical que es desenvoluparà des de les 10.00 fins a les 20.30 hores.

Hi haurà, així mateix, una exposició de fotos dels concerts realitzats dins de la programació del Factory Fest i l’esdeveniment comptarà amb una food truck on reposar forces.

La fira promocional de jóvens artistes locals comptarà amb la participació d’Encriptados, Yo Diablo, Black Heaven, management and promote, Fantuka, Salvaje, Crisof Producciones, Hercio + Shine / Omer; Street Five, Alba Edison, Bendita Locura, Jamaleonics, Valandaluz, T-Dom, Javi Cobo, LAS, Yo vivo navegando, Dawn of Extinction, Mixim, Carmen Ilustración, Los Nodoyunas, TNR – Tensión No Resuelta, Kaesar Magma Studio, Sara Silva y Morua.

Factory Fest és una iniciativa juvenil organitzada per l’Ajuntament de Sagunt, a través del departament de Joventut, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Klavija, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i de l’Institut Valencià de Cultura.

Durant el Factory Fest Meeting es disposaran per part de l’organització totes les mesures necessàries de seguretat enfront de la pandèmia i es recorda que estes seran d’obligat compliment també per al públic assistent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.