fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El “Festival de Teatre Infantil al Carrer” de Peníscola arriba al seu equador amb èxit de participació

El “Festival de Teatre Infantil al Carrer” de Peníscola arriba al seu equador amb èxit de participació

El Festival de Teatre Infantil al Carrer, que programa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola, tanca el mes de juliol amb tres actuacions i gran èxit de participació, titelles, música, històries i molta màgia.

Arrancava el dia 13 amb La Història de Mimí i Doré daurar, obra per als sentits en la qual la música i la poesia van tenir un paper molt especial. Dues hores tancant un espai de trobada artística on va tenir cabuda la creativitat i la imaginació, base del desenvolupament intel·lectual i de la intel·ligència emocional.

El dia 20 l’actuació es va centrar en un compte contes que convidava als més xicotets a descobrir el món dels contes d’una manera amena i divertida, gaudint d’aventures, potenciant la seua imaginació. Rebeco Circus donava per finalitzades ahir les actuacions del mes de juliol, un espectacle i multitud d’activitats relacionades amb l’univers circense.

Els pròxims dies 10, 17 i 28 d’agost continuarà el Festival amb tres actuacions més basades en la màgia, “una proposta més per a les famílies que visiten la nostra ciutat aquests mesos d’estiu, gratuïta, variada i adaptada als més xicotets que no solament veuen sinó que participen de cada espectacle amb tallers i activitats complementàries” ha valorat la regidora de l’àrea de Cultura, Raquel París.

Leave a Reply

Your email address will not be published.