fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Festival de titelles omple de turistes el castell d’Onda

El Festival de titelles omple de turistes el castell d’Onda

L’esdeveniment està inclòs en l’àmplia programació que l’Ajuntament ofereix per a atraure el turisme i que els onders visquen la Pasqua a Onda.

La primera edició del Festival ‘Ple de titelles’, que ha tingut lloc este dissabte al castell d’Onda, ha congregat a un gran nombre de persones que han pogut gaudir en família d’una divertida jornada, realitzant tallers de marionetes i rient amb diverses representacions teatrals.

El vent no ha impedit que se celebrara este festival i tan onders com a visitants han acudit a esta cita que ha tingut lloc en un dels espais més emblemàtics i representatius de la localitat, el castell. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, s’ha mostrat molt satisfet “pel bon acolliment que ha tingut este festival en la seua primera edició. Hem aconseguit dinamitzar el turisme basant-nos en el nostre valor més característic, que és el castell, tal com assenyala el Pla Estratègic de Turisme que estem duent a terme”.

El festival, organitzat per la regidoria de Turisme que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, ha sigut una de les nombroses activitats que l’Ajuntament ha oferit este cap de setmana a Onda amb motiu de la Pasqua. També s’ha aprofitat la festivitat per a realitzar este diumenge la segona visita teatralitzada al castell i al centre històric que, igual que la primera sessió, ha aconseguit un ple total. Desenes de visitants de diferents poblacions han pogut conèixer la història de la ciutat d’una manera diferent i molt divertit. A més, s’ha celebrat el XII Torneig de la Ceràmica, un campionat de futbol base que ha reunit a Onda a esportistes de primer nivell i que ha suposat un important impacte econòmic. Tot açò sense oblidar la celebració de la Pasqua Taurina i la Pasqua Sonora, que ja és una tradició i que any rere any atrau veïns de tota la província.

Finalment, l’alcalde d’Onda ha conclòs dient que “este equip de govern seguirà apostant per oferir una programació que atraga la ciutat a un turisme de qualitat, fent que Onda siga una de les destinacions més triades de la província. Tenim la sort de viure en una ciutat amb un enorme patrimoni cultural i històric i que, a més, se situa en un entorn privilegiat i ofereix nombroses opcions de turisme actiu i de naturalesa. Per açò, seguirem impulsant iniciatives que dinamitzen la localitat, perquè acaben repercutint econòmicament, beneficiant tant als hostalers com als comerços de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.