Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El festival Vila-real Renaix continua este cap de setmana apostant per grups locals i nous gèneres musicals

El festival Vila-real Renaix continua este cap de setmana apostant per grups locals i nous gèneres musicals

Els concerts es realitzaran les vesprades-nits del divendres, dissabte i diumenge, de 19.00 a 21.00 i de 23.00 a 01.00 hores.

El Festival d’estiu Vila-real Renaix reprén les seues actuacions este cap de setmana amb els concerts de Rumb-bass, Five band, Unam, Edd & Showler i D’contrabando, amenitzant una jornada més diversos espais de la ciutat i impulsant el comerç i el sector hostaler de Vila-real.

En esta ocasió seran la plaça de la Vila, plaça del Llaurador i l’Estadi de la Ceràmica, el carrer Pere Gil, avinguda de La Murà i la plaça del Mercat els llocs triats per a poder gaudir de les actuacions de música ambient. Una vegada més, els concerts estan distribuïts en les vesprades-nits del divendres, dissabte i diumenge, de 19.00 a 21.00 i de 23.00 a 01.00 hora, a excepció del diumenge, que només tindrà l’actuació de vesprada.

Esta jornada del festival destaca íntegrament per una aposta cap als grups locals i de província, donant suport així a la indústria musical de la Comunitat. D’contrabando, Edd & Showler, Rum-bass, Five band i Unam són els grups que sonaran este cap de setmana als carrers de la ciutat. Així mateix, tal com s’ha anat duent a terme en les edicions anteriors, totes les actuacions seran sense escenari i sense zona de ball, limitant una zona per als músics, i respectant la distància mínima de seguretat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.