fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Fons Valencià de la Solidaritat de Vila-real difon la tasca dels municipis per la cooperació amb uns tallers a l’IES Miralcamp

El Fons Valencià de la Solidaritat de Vila-real difon la tasca dels municipis per la cooperació amb uns tallers a l’IES Miralcamp

Tres grups primer de secundària i un de segon de l’IES Miralcamp de Vila-real han participat esta setmana en el taller “Què és açò del desenvolupament sostenible i què té a veure amb mi?”.

En este taller, els tècnics del Fons Valencià per la Solidaritat han presentat els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides amb especial èmfasi en l’onzé, referit a ciutats i comunitats sostenibles. Es tracta d’una activitat pràctica perquè l’alumnat reflexione en grup i propose accions concretes a nivell individual, escolar i municipal per a treballar a favor de la sostenibilitat, amb una posada en comú final de cada grup.

Com explica la presidenta del Fons, Xelo Angulo, amb la campanya Promovent els ODS a Castelló, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real i la Diputació, “apropem els objectius de l’ONU, alhora que expliquem els projectes de cooperació relacionats que desenvolupem des del Fons i donem a conéixer als estudiants la realitat dels països del Sud, les causes de la seua situació i la complexitat de les relacions amb el Nord”. Vila-real forma part del Fons i el seu representat, el regidor de Cooperació i Solidaritat, Alvaro Escorihuela, és vocal de la junta executiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.